Ora Regelui CCXXV - 4 martie 2017Sâmbătă, 4 martie 2017, Televiziunea națională prezintă a două sute douăzeci și cincea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. TVR 1, TVR HD, TVR Moldova, ora 15. TVR International, ora 17.10. Producător, Lidia Voicu. Redactor, Adela Eftimie. Realizator, Ruxandra Țuchel. Prezintă, Bogdan Șerban-Iancu.

Emisiunea este redifuzarea ediţiei din 13 iunie 2015.

Sumarul emisiunii:

– Lansarea cărții ”Regalitatea, astăzi” scrisă de Alteța Sa Regală Principele Radu al României. Invitați : Radu Călin Cristea, scriitor și jurnalist și Sandra Gătejeanu-Gheorghe, directorul de protocol al Casei Regale.

– Povestea construirii Palatului Telefoanelor din Bucuresti, primul zgârie-nori din Europa de Est, la acea vreme.

– Lansarea volumului ”Din viața lui Lascăr Zamfirescu și a familiei sale”.

– Cupa Regelui la Oină. Despre campania ”Iubesc oina”, într-un interviu cu Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

– Povestea unui medic străin stabilit în România. Motivul mutării sale la București este, înainte de toate, pasiunea sa pentru Regina Maria a României.

– Zilele Școlii Principesa Margareta din Bucuresti. Principesa Moștenitoare a participat la lecții deschise de științe, arte și comunicare.

Articole recomandate

Stiri 6135620352169503621

Trimiteți un comentariu

  1. Aplica pentru un împrumut rapid și mod convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului în cel mai mic rata dobânzii de 3%, pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul au nevoie de o ofertă de împrumut minim nostru este 1.000,00 alegerea de împrumut bani, eu sunt o înregistrare și creditorii certificate Legit, puteți să ne contactați astăzi dacă sunteți interesat în. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut ca termenii și condițiile împrumuturilor și suma creditului va fi transferat la tine. Am nevoie de răspunsul dumneavoastră de urgență dacă sunteți interesat

    RăspundețiȘtergere

emo-but-icon

Populare

Recente

Comentarii

NewsLetter

item