Bloggerul Casei Regale ataca societatea civilaPrincipele Radu critica dur societatea civila intr-o postare pe blogul sau, precizeaza bloggerul Andrei Badin de la Antena 1.

Alteta sa a postat un comentariu despre vizita sa la targul de carte "Gaudeamus":

"... societatea civila face prea multe genuflexiuni politice. Daca la aceasta adaug si nepermis de putina carte despre Casa Regala, pot sa asociez cele doua fenomene neplacute unei anume pierderi a instinctului binelui national. Este ca si cum ai suferi din iubire si te-ai trata cu Nurofen. Doua dintre cartile mele, "Persona" la Nemira si "Biblioteca in flacari" la Polirom, erau pe rafturi. Nu atrageau atentia prezentului. Dar contin trecutul cu grija impaturit si asteapta viitorul intreg."from: http://todoran.blogspot.com/2007/11/bloggerul-casei-regale-ataca-societatea.html

Un comentariu:

  1. Despre genuflexiunile societatii civile, Printul Radu ar fi putut afla totul, si nu s-ar mai fi mirat de nimic, din studiul critic de fezabilitate intitulat Kitsch orbitor si geniu inaripat: Nobel-ul romanului Cartarescu, lansat de Camelian Propinatiu la Gaudeamus 2007 sau 2008, odata cu conceptele de Autoelita si postromanism.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.