Princepele Radu un profil tiptil


Principele Radu este reprezentatul Romaniei inca de pe timpul guvernarii Nastase, participind la integrarea Romaniei in structurile europene si transatlantice.
Are un blog interesant pe http://www.princeradu.ro/ , are imagine regala si e consortul principesei mostenitoare a tronului regal.
Cu politicieni dependenti de algocalmice, cu conationali doritori de secesiune, cu presedinti cizmar scriitor de istorie, inginer, profesor universitar si marinar, Romania are si un print de profesie actor care e educat in aparare si face progrese in directia imaginii.
De curind a dat un interviu la TV Neptun.
Profilul sau ca si al regelui sunt decente si detasate de tumult politizat media pe care il traim.
De fapt Romania este in campanie electorala din 2004, de cind Traian Basescu a iesit presedinte.
Rolul principelui Radu este imprecis conturat, a jucat se spune un rol in povestea fregatelor cind statul roman s-a pricopsit cu navele controversate si casa regala a obtinut circa 7milioane lire sterline.
E copil de medici, actor si asistent a fost la clasa lui Dem Radulescu, n-are suvita si e acuzat ca ar fi fost securist. Il agrea Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu nu s-a simtit jenat de el, a adus o nota masculina proaspata casei regale si e un om retinut care stie sa isi joace frumos rolul.
A fost avansat la functia de colonel in armata, e in continuare promotorul Romaniei si cred ca vede cu mult, cu enorm mai multe persoane carora le spune despre Romania decit o fac cei de la Bucuresti.
De curind copilul sau si al principesei Margareta a fost intervievat,un tinar agreabil, englez si neghertzoi, sanatos, dezinvolt si natural, sincer si deschis.
Adevarul e ca nici la regii romanesti nu le-au cazut voutioanele din miini si nici nu li se vad etichetele de la toale, nu se dau in masini de intorc meclele miliardarii americani si deocamdata nu i-am auzit de campania electorala.
Prince Radu e un om care e plasat pe un traseu al viitorului, nu cred ca rolul sau s-a incheiat doar cu afacerea fregatelor si apoi 7milioane de sterline, daca ar fi, sunt chiar o avere, nu-i asa?

from: http://cpoalelungi.blogspot.com/2008/02/principele-radu-este-reprezentatul.html

Un comentariu:

 1. O zi de 8 Martie fara datorii isi doreste o mama din Romania

  Buna seara,
  Numele meu este Paraschiva Grigo rie. Am fost casatorita 21 de ani cu d-lul Grigorie Catalin.
  Am rate lunare de 1300 ron pe luna, un copil in intretinere si un sot ce contribuie la cheltuielile de intretinere " Ce si cum ! "( dupa cum a declarat azi in fata reprezentantului Autoritatii Tutelare). Am gradul II de invaliditate si muncesc foarte mult pentru a incerca sa acopar o parte din cheltuieli.
  Va rog sa-i comunicati aceste aspecte domnului Grigorie Catalin care este angajat la d-voastra in functia de consilier.
  Mentionez ca banii aferenti ratelor bancare lunare d-lul Grigorie Catalin ii poate depune direct in contul bancilor respective.
  Cu deosebita consideratie,
  Paraschiva Grigorie

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.