Geneva, Lausanne, Zürich si Basel

Astazi, Alteta Sa Regala Principesa si cu mine am inceput o vizita de cateva zile in Elvetia, la Geneva, Lausanne, Zürich si Basel. Impreuna cu Majestatile Lor Regele si Regina, vom avea o agenda publica destul de plina, intalnind, in zilele urmatoare, personalitati din diverse domenii de activitate.

geneva-fountain.jpg

Principesa Margareta va prezida sedinta anuala a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei din Geneva si se va intalni cu oameni de afaceri si reprezentanti ai autoritatilor locale, pentru a sustine proiectele viitoare ale fundatiei. Centrul comunitar de la Costesti, judetul Arges este sustinut cu fonduri colectate in Elvetia.

In cursul sederii in Elvetia voi avea intalniri cu membri ai societatii civile, ai mediului bancar, cu oameni de afaceri si reprezentanti ai autoritatilor cantonale. Voi incerca, astfel, sa aduc la cunostinta mediilor economice, universitare si civice elvetiene proiecte din comunitatile locale romanesti.

Este o continuare a programului “Orasele Romaniei” si a “Initiativei Europa regiunilor” pe care Principesa Margareta si cu mine le-am inceput in anul 2006.

Majestatile Lor Regele si Regina vor onora cu prezenta o parte dintre aceste intalniri.

regele-mihai-si-regina-ana.jpg


http://www.princeradublog.ro/?p=3013

Niciun comentariu

Un produs Blogger.