S-au ciocnit autocarele cu invitatii principesei Margareta

EVENIMENT. Principesa Margareta petrece trei zile ca in povesti


Invitatii principesei Margareta au tras ieri o sperietura groaznica, dupa ce autocarele care ii transportau s-au ciocnit, la intrarea in Capitala.

Accidentul a avut loc ieri, in jurul orelor 16.00, la intersectia dintre bulevardul Aerogarii cu soseaua Bucuresti-Ploiesti. Soferul autocarului din fata a franat brusc, iar conducatorul auto al celuilalt autocar nu a putut frana in timp util si l-a lovit in spate.
Pasagerii s-au ales doar cu o sperietura, numai unul dintre acestia fiind usor ranit. Cele doua autovehicule transportau invitatii principesei, de la Castelul Peles la un spectacol la Opera Nationala din Bucuresti, urmat de un cocktail la Muzeul Operei. Principesa Margareta isi aniverseaza ziua de nastere in perioada 26-28 martie, in cadrul mai multor evenimente, la Castelul Peles de la Sinaia si in Bucuresti, la care participa peste 80 de invitati din tara si strainatate.
Ieri, regele Mihai, principesa Margareta, principesa Elena, principesele Irina si Karina, principele Nicolae, Alexander Nixon si John Walker au vizitat Castelul Peles, impreuna cu oaspetii internationali.

Cancan

Niciun comentariu

Un produs Blogger.