Principele-candidat: Băsescu trebuie să plece! (video)

Principele Radu de Hohenzollern l-a atacat discret sâmbătă pe şeful statului şi a mărturisit că a vorbit despre candidatura sa la prezidenţiale cu Regele Mihai şi cu Principesa Margareta încă de acum doi ani.
Principele Radu
"Pe Traian Băsescu îl văd ca pe un om politic redutabil, ca pe cel mai mare duşman al lui însuşi. Cred că ar trebui să plece, altfel nu mă înscriam în cursa pentru prezidenţiale, dar nu o fac pentru a ajunge în locul lui, ci pentru a crea un alt loc”, a declarat sâmbătă Principele Radu de Hohenzollern-Veringen în emisiunea 3X3 moderată la Realitatea TV de Stelian Tănase. Principele a mărturisit că a avut încă din 2007 discuţii cu soţia sa, Principesa Margareta şi cu Regele Mihai despre posibilitatea de a candida la preşedinţie. „Casa regală va avea de câştigat din candidatura mea, pentru că timp de aproape opt luni va fi în prim-plan. Cred că şi România va avea de câştigat. Capitalul de imagine câştigat în timpul campaniei îl voi pune în slujba României", a declarat principele. Acesta a precizat că nu va schimba forma de guvernământ în caz că va ajunge preşedinte, ci asta s-ar putea întâmpla doar dacă românii o vor dori.


Sursa Video: REALITATEA.NET

Un comentariu:

  1. aca noi cei multi si prosti l-am ales si poate si azi tinem la el,cu ce drept se poate pronunta cineva asa. Daca din "patriotism" a uitat sa-l invite pe presedintele ales de cei multi el nu l-a umilit pe presedinte ci pe cei care l-au ales. A preferat altii, neiubiti de noi. cu asta si-a pus semnnatura asupra preferintelor si la ce sa ne asteptam daca va reusi.Nu-mi place... Dumnezeu sa ne ajute, caci numai El ne poate ajuta.Print presedinte din "patriotism" - nu e bun nici de gluma.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.