Principele Duda nu a colaborat cu Securitatea

Regele Mihai aproba candidatura ginerelui sau la Presedintia Republicii

VALOARE. Principele Duda il apreciaza pe regele Mihai pentru intelepciunea saPrincipele Radu Duda sustine ca are un certificat eliberat de CNSAS inca din 2006, in care se arata ca nu a colaborat cu fosta Securitate.


Dupa ce principele Radu Duda si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, in presa au aparut o serie de materiale care aruncau o umbra asupra trecutului sau de dinainte de 1989. Mai voalat sau mai pe fata, Radu Duda era banuit ca ar fi avut ceva legaturi cu fosta Securitate. In urma unor materiale aparute in presa, in care dupa anuntarea candidaturii sale la prezidentiale, principele Radu Duda a tinut sa faca anumite precizari. "Eu am un certificat din partea CNSAS (Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii - n.r.) din 2006 unde se arata ca nu am colaborat cu Securitatea. Eu nu am vrut sa il arat pentru ca am considerat ca nu este nevoie, dar daca vreti il puteti citi pe site-ul opritiminciunile.ro", a afirmat principele Radu Duda, invitat in cadrul unei emisiuni tv. Cat priveste presupusele sume enorme pe care le-ar fi primit lunar ca salariu, Radu Duda a considerat ca sunt necesare cateva clarificari. "Eu am avut salariul de 4.300 de lei pe luna, iar suma care s-a vehiculat este o suma generala, pe 7 ani, care include si cheltuieli administrative. Mai mult, excursiile exotice care mi s-au imputat, cum ar fi excursia la Polul Nord, au avut loc intr-un context diplomatic, iar excursia a fost platita de Patriarhia Ecumenica. E trist ca in Romania nu mai are pret cuvantul de onoare", a mentionat principele Radu.Mesajul regelui Mihai, de Sfantul GheorghePrincipele a mentionat ca regele Mihai nu a vorbit pana acum public de candidatura la prezidentiale, dar ca o va face in curand. "Va face acest lucru pe 23 aprilie, de ziua Sfantului Gheorghe", a dezvaluit Radu Duda.
De altfel, chiar sotia sa, principesa Margareta, a lasat sa se inteleaga ca regele Mihai s-a declarat de acord cu decizia principelui de a candida pentru Cotroceni.

Cancan

Niciun comentariu

Un produs Blogger.