Principele Radu viziteaza judetele Covasna si Harghita

b2_principele_radu.jpg
Principele Radu al Romaniei efectueaza, in perioada 28-30 aprilie, o vizita in judetele Covasna si Harghita, in cadrul programului "Orasele Romaniei", destinat dezvoltarii comunitatilor locale.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presa al Casei Regale, principele Radu va sosi, marti, in municipiul Targu Secuiesc, unde va vizita centrul istoric al ''orasului breslelor'', iar in cursul dupa-amiezii se va intalni, la Sfantu Gheorghe, cu autoritatile locale si membrii Asociatiei intreprinzatorilor mici si mijlocii din judetul Covasna (ASIMCOV), precum si cu o seama de intelectuali din zona, dupa care va pleca spre Baile Balvanyos si Lacul Sfanta Ana.

Miercuri si joi, principele Radu va vizita localitatile Odorheiul Secuiesc, Cristurul Secuiesc, Miercurea Ciuc si Gheorgheni din judetul Harghita. ''Dupa vizita la Timis, probabil cel mai bine conectat judet al Romaniei, principele a ales sa fie prezent in doua judete lasate in izolare timp de douazeci de ani, in ciuda pozitiei lor centrale pe harta tarii'', se arata in comunicatul de presa.

Principele Radu a mai fost in judetul Covasna in urma cu cativa ani, prilej cu care s-a intalnit cu conducerea Camerei de Comert si Industrie, a vizitat moderna cazarma de Jandarmi din Sfantu Gheorghe, fabrica de confectii a concernului german Leineweber din Sfantu Gheorghe, una dintre cele 13 fabrici de profil care au dat judetului Covasna supranumele ''Valea pantalonilor'' si o ferma din Covasna reprezentativa pentru zootehnia judetului.

Principele Radu, in varsta de 49 de ani, a anuntat recent ca va candida pentru functia suprema in stat. Acesta s-a nascut la Iasi, intr-o familie de medici, a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti si Colegiul National de Aparare si este casatorit cu Principesa Margareta, fiica Regelui Mihai al Romaniei. Radu Duda este colonel in Armata Romaniei, iar in 2006 a obtinut titlul de doctor in stiinte militare. Incepand din septembrie 2002, timp de sase ani, a fost Reprezentant Special al Guvernului Romaniei.

http://www.machiavelli.ro/stiri.php?art=6283

Niciun comentariu

Un produs Blogger.