VIDEO Principele Radu Duda: Faptul ca fac parte din Familia Regala este un detaliu din identitatea mea

Radu Duda
Radu Duda
Foto: HotNews.ro
Principele Radu Duda sustine ca nu exista nici o contradictie intre statutul de membru al Casei Regale si cea de candidat intr-o republica prezidentiala, iar candidatura sa aduce un plus de valoare Casei Regale. “Faptul ca fac parte din Familia Regala este un detaliu din identitatea mea.”, a declarat principele Radu Duda pentru HotNews.ro. El a mentionat ca va crea un site prin care va demonstra ca nu este candidatul lui Dinu Patriciu. Va fi consiliat de Betsy Myers, fosta directoare de campanie a presedintelui SUA, Barack Obama, iar directorul de campanie va fi George Comsa, fostul consilier al lui Sorin Oprescu.

Nu s-a mai intamplat ca o tara care a fost monarhie si care astazi imbratiseaza o constitutie republicana sa ofere Casei Regale o sansa egala cu a celorlalti intr-o democratie absoluta. Candidatura mea da valoare si viitor Casei Regale.

Daca noi vom reusi sa ii convingem pe romani nu trebuie sa ne negam identitatea. Faptul ca fac parte din Familia Regala este un detaliu din identitatea mea. Or, identitatea cetateanului european este respectata. Dar, la randul meu, sunt obligat sa respect institutia Presedintelui Romaniei care se bazeaza pe alte valori decat ale mele. Va fi o onoare sa le servesc. Nu exista nici o contradictie. Este o dovada de curaj, de clarviziune si de punere impreuna a trecutului cu viitorul
.”Radu Duda isi face site: opritiminciunile.ro


Principele Duda a comentat si teoria conform careia ar fi sustinut de catre omul de afaceri Dinu Patriciu in cursa pentru fotoliul de presedinte.

Este o minciuna sfruntata pe care o vom demonta pe un site pe care il vom denumi opritiminciunile.ro. Legaturile dintre Casa Regala si oamenii cu putere economica sunt in mod egal impartite in tara. Toata lumea este bine venita sa aiba proiecte cu noi. In cazul particular al domnului Patriciu, el este un fruntas liberal de mare vizibilitate si este normal sa isi sustina propriul candidat. As vrea ca independenta acestei candidaturi sa fie reala. Nu cred ca e cazul sa ne jucam in fiecare zi cu increderea romanilor.”

Intrebat pe cine ar sustine in cazul in care in turul doi al alegerilor prezidentiale s-ar califica Traian Basescu si Crin Antonescu, principele Duda a mentionat ca nu ar sustine pe nici unul dintre candidati.

“Noi am venit in aceasta competitie cu speranta ca vom aduce un plus de valoare nu ca vom inlocui pe cineva cu alt cineva


O campanie in stil Obama condusa de fostul consilier a lui Oprescu

Radu Duda a mentionat ca Betsy Myers, fosta directoare de campanie a presedintelui SUA, Barack Obama, si-a oferit serviciile voluntar. El spune ca echipa sa de campanie va fi exclusiv romaneasca si va fi condusa de George Comsa, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, care a mai colaborat cu Casa Regala si in trecut.

Principele a mentionat ca va duce o campanie asemanatoare cu cea facuta de Obama la alegerile din 2008. “Betsy Myers si-a oferit ajutorul chiar fara sa il cer. A venit mai inainte si mi-a spus daca voi avea nevoie ma va ajuta. Eu vreau ca echipa de campanie sa fie formata exclusiv din romani. Din multe puncte de vedere campanie va fi asemanatoare cu cea a lui Barack Obama. Va fi o campanie orizontala cu prezenta mare in comunitatile locale.”

Principele a mai declarat ca va avea o campanie consistenta pe internet care va fi tintita spre generatia tanara.

Toti tinerii din Romania sunt prietenii mei de opt ani de zile. Toata generatia tanara a avut cu mine o legatura de vreun fel, o legatura de incredere, de afectiune, toti acesti oameni sunt zilnic pe internet. Vorbim astazi de 7 milioane de IP-uri si de 12 milioane de oameni care acceseaza internetul. Ei sunt pe Hi5, sunt pe SMS, pe Netlog, pe Google; de aceea contez pe ei. Nu doresc sa le impun o idee, ci vreau ca punerea impreuna sa se faca si pe internet."

HotNews

Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa va ajute Alteta!!! Sper cu toata fiinta sa ajung acolo, langa dumneavoastra sa va sustin, trup si suflet, sa avem o motivatie in viata asta, sa ramanen aici, in tara noastra..
    Cu respect Adriana D

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.