Casa Regala vrea sa recupereze o proprietate in Primaverii

Casa Regala vrea sa recupereze o proprietate in Primaverii
Casa Regala s-a constituit parte vatamata in dosarul in care DNA il ancheteaza pe afaceristul Joseph Stark, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru inselaciune, pentru a-si recupera 1200 metri patrati din fosta Parcelare Jianu, din zona Primaverii, teren care i-a fost restituit Regelui Mihai I.

Avocatii Casei Regale au explicat pentru NewsIn ca proprietatea pe care vor sa o recupereze este situata pe Bulevardul Mircea Eliade, unde se afla acum Asociatia Club 22. Aceasta asociatie este condusa de un secretar de stat al PSD din Guvernul Emil Boc, Emilian Cutean.

"E vorba de fosta Parcelare Jianu. Regele este proprietar pe 1200 metri patrati, insa drepturile i-au fost furate de Joesph Stark, care a obtinut aceasta proprietate falsificand o hotarare judecatoreasca", a declarat vineri, pentru NewsIn, avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu.

Procurorii au mai audiat joi, 14 mai, mai multi martori in acest dosar, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare. In acelasi dosar a dat explicatii procurorilor si doctorita Doina Dumitrescu, sotia amiralului Cico Dumitrescu. Potrivit surselor citate, aceasta ar fi fost beneficiara unei locuinte obtinute de la Stark.

Joseph Stark este cunoscut pentru afaceri imobiliate controversate, el fiind trimis in judecata de procuorii Parchetului General si condamnat ulterior definitiv la 10 ani de inchisoare pentru mai multe inselaciuni imobiliare.

In acelasi dosar, procurorii l-au pus sub acuzare la sfarsitul anului trecut si pe comisarul Adrian Murea, medic chirurg la Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota, spital care apartine Ministerului Interne.

Medicul este acuzat de inselaciune in conventii in forma agravanta, fapta pedepsita de Codul Penal cu pana la 20 de ani de inchisoare.

Procurorii anticoruptie spun ca Adrian Murea ar fi folosit identitatile unor pacienti internati la Spitalul "Prof. Dr. Dimitrie Gerota" pentru a intocmi procuri false si ar fi indus in eroare notari publici, pe care i-ar fi determinat sa autentifice contracte de vanzare- cumparare ale unor imobile, obtinand apoi transferul dreptului de proprietate de pe numele adevaratilor proprietari pe numele sau ori al unor cunoscuti ai sai.

http://www.ziare.com/Casa_Regala_vrea_sa_recupereze_o_proprietate_in_Primaverii-752777.html

Niciun comentariu

Un produs Blogger.