Monumentul Holocaustului la Bucureşti!

star-of-david11

Este o necesitate şi o dovadă de bun simţ din partea poporului român! Salut iniţiativa primarului Sorin Oprescu, nu degeaba l-am votat şi susţinut în lupta cu Vasile Blaga! Raportul final al Comisiei Wiesel dă cifra de 400.000 de evrei români morţi în Holocaust, este necesar să avem şi noi un asemenea monument care să reamintească de crimele naziste.

Din păcate observ că forumurile ziarelor care au articole despre Monument găzduiesc comentarii antisemite ale celor preocupaţi, chipurile de cei 30 de copaci care vor fi mutaţi pentru a face loc Monumentului. Acum ne-am găsit să fim preocupaţi de ecologie? Am descoperit cu scârbă şi un site antisemit aici. Ăştia sunt nazişti pe bune, apărători ai Rasei Albe. Iată ce ideologii se propagă în sânul tineretului nostru, şi aşa debusolat!

Pe de altă parte, “Profesorul” antisemit Ion Coja, vorbind în numele fundaţiei Vatra Românească, îşi varsă otrava urii sale de rasă pe site-ul fascist Altermedia. Ruşine, Coja, eşti constănţean de-al meu, faci de ruşine ideea de toleranţă interetnică!

Această iniţiativă de bun simţ, a construirii Monumentului Holocaustului la Bucureşti, a scos la iveală tot ce e mai urât în sufletul meschin al acestui neam – antisemitismul de grotă, rasismul pseudo-ştiinţific şi analfabet, naţionalismul gregar şi îngust, fanatismul ortodoxist şi legionaroid!


sursa: http://mihneageorgescu.wordpress.com/2009/05/12/monumentul-holocaustului-la-bucuresti/

4 comentarii:

 1. Oare este oportun sa se edifice un monument al holocaustului in Romania inainte de a se ridica un altar demn de martirii ucisi in carcerele sistemului comunist de catre evreii rosii? N-ar fi cazul sa ne amintim intai de ai nostri si apoi de altii? In loc sa inaltam o catedrala a mantuirii neamului sa ne consumam energia penttru o cauza straina? Nu sunt antisemita, dimpotriva. Ii simpatizez pe multi evrei. Dar despre victimele dintre ai lor s-a scris atat de mult, s-a facut atata caz, iar despre cei pe care ei i-au victimizat...nimic. Subiect tabu sau sursa de false acuzatii si prejudecati. Ma doare aceasta situatie. Si apoi, oare e corect sa incrimibezi un intreg popor pentru faptele conducatorilor lui vremelnici? Imi cer scuze ca am scris un comentariu atat de lung, dar se impunea.Toti suntem fapturile aceluiasi Dumnezeu, chiar daca unii Il stiu si-L recunosc, iar altii, in impietrirea lor, Il resping. Sa avem mila si discernamant in toate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Rusinos ! Absolut rusinos ca un blog destinat Casei Regale promoveaza gandurile unui socialist antiroman, ale unui dusman al Romaniei. Pe zi ce trece incep sa fiu tot mai dezamagit de casa asta regala.
  Condamnati legionarii monarhisti si ridicati in slavi comunisti antiromani. Bravo bai, astia ! Sper sa n`apuc ziua sa`i vad pe tradatorii de Hohenzollern contemporani la conducerea Tarii. Asta ar insemna lovitura de gratie pentru Romania.

  RăspundețiȘtergere
 3. Casa regala incepe sa-mi provoace scarba! Cred ca Vadim avea dreptate cand zicea el ce zicea despre voi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Monumentul Holocau$tului este un MONUMENT AL MINCIUNII!!! E incredibil cum se pun unii in slujba anti-romanilor. Socialistule, esti o mare canalie! Mi-e scarba de tine.

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.