Principele Radu a baut cafea la halba

RECEPTIV. Principele Radu, atent la sfaturile staffului de campanie
DISTRIBUTIV. Isi asculta colaboratorii chiar si in timp ce-si sorbea cafeaua
Principele Radu Duda a fost surprins de paparazzii CANCAN la un mall bucurestean, in timp ce savura o cafea vieneza la... halba.


Alegerile europarlamentare au loc in mai putin de trei saptamani si sunt, practic, "incalzirea" pentru prezidentialele din toamna, iar candidatii la Cotroceni se "antreneaza" zilnic, inclusiv duminica, pentru "meciul" din noiembrie. Asa se intampla si in cazul prezidentiabilului Casei Regale a Romaniei, Principele Radu, care, intre doua deplasari prin tara, si-a ales un asa-zis moment de ragaz, la un "pahar de vorba" cu stafful sau de campanie. Astfel, duminica seara, pe la ora opt si jumatate, Principele Radu a descins la o cafenea de la "Nivelul Fantani" (in imediata apropiere a parcarii subterane) din mallul bucurestean Plaza Romania.
Inconjurat de un grup de prieteni, cel mai probabil membri ai staffului sau de campanie (judecand dupa tonul si continutul conversatiei), Principele Radu isi savura cafeaua vieneza, servita la... halba, cu laptele si frisca aferente, moment in care a fost surprins de paparazzii CANCAN. Distanta, dar si discretia nu ne-au permis reproducerea discutiei de la masa "de campanie". Insa, in mod cert, Principele Radu a ascultat cu interes maxim sfaturile si observatiile comesenilor, punctand periodic cu intrebari si sorbituri discrete din "halba" de cafea.

http://www.cancan.ro/2009-05-20/Principele-Radu-a-baut-cafea-la-halba.html

Un comentariu:

Un produs Blogger.