Principele Radu: "Daca nu se termina circul politicianist, o sa se termine painea pentru multi oameni"


b2_principele_radu.jpg
Principele Radu, candidat la presedintia Romaniei, sustine ca politicienii care conduc Romania se preocupa prea mult de sarbatori campenesti si lansari electorale si ii acuza de "iresponsabilitate, obtuzitate si egoism" in aceasta perioada de criza.

"Patru greseli au agravat criza economica in perimetrul romanesc, toate strict determinate de iresponsabilitate, obtuzitate si egoism. Prima este incapacitatea liderilor de a lua in calcul prognozele si de a proiecta durabil in domeniul economic si financiar. A doua este votarea unor legi pentru scopuri pur electorale sau servind interesele catorva in detrimentul tuturor celorlalti. A treia este introducerea, intr-un moment nepotrivit, a unor reglementari fiscale restrictive de tipul impozitului forfetar, care ingreuneaza, daca nu distruge, in conditii de criza economica, viata multor intreprinderi mici. A patra, si poate cea mai grava, este management politic clientelar al banilor publici", a declarat candidatul.

El a mai aratat ca, de la declansarea crizei economice, "doua tendinte puternic daunatoare pentru societate se accentueaza pe zi ce trece", respectiv functionarea tot mai putin performanta a autoritatilor publice si decuplarea periculoasa dintre stat si societate.
"Nu este momentul serbarilor campenesti, al interminabilelor lansari electorale, nu este nici un motiv de petrecere. Daca nu se termina circul politicianist, o sa se termine painea, pentru prea multi dintre oamenii acestei tari", a mai spus Principele Radu.

In opinia sa, cresterea economica relativa din ultimii 8-9 ani a facut ca oamenii sa ignore promisiunile neonorate ale politicienilor, dand astfel nastere "doua lumi, una in care cei care au fraiele tarii promit si nu fac si alta in care oamenii sunt obisnuiti sa-si rezolve singuri problemele, adesea dincolo de legi, pentru ca din partea liderilor si a institutiilor a pierdut orice speranta".

http://www.machiavelli.ro/stiri.php?art=7278

Niciun comentariu

Un produs Blogger.