Principele se lupta cu criza

Radu Duda a acuzat, ieri, printr-o declaratie politica, Guvernul si partidele de circ politicianist. Principele candidat la Presedintie a sustinut ca politicienii responsabili cu bunul mers al tarii au facut greseli determinate de "iresponsabilitate, obtuzitate si egoism"- care au agravat criza economica. "Nu este momentul serbarilor campenesti, al interminabilelor lansari electorale, nu este niciun motiv de petrecere. Daca nu se termina circul politicianist, o sa se termine painea, pentru prea multi dintre oamenii acestei tari", a avertizat candidatul la prezidentiale.

In discursul sau, el a identificat greselile care au agravat criza economica. "Este vorba despre incapacitatea liderilor politici de a lua in calcul prognozele si de a proiecta durabil, despre votarea unor legi pentru scopuri pur electorale sau servind interesele catorva, despre introducerea, intr-un moment nepotrivit, a unor reglementari fiscale restrictive, de tipul impozitului forfetar si despre managementul politic clientelar al banilor publici", a apreciat Radu Duda.

In acelasi context, el a indemnat la corectitudine administrativa si responsabilitate si a sustinut ca este timpul ca valorile, competenta si profesionalismul sa se adune si sa fie lasate sa munceasca in folosul romanilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.