Radu Duda, atac voalat la adresa coaliţiei

Candidat independent la prezidenţialele din toamnă, Principele Radu Duda critică Guvernul pentru introducerea impozitului forfetar, dar şi împărţirea pe criterii politice a banilor publici.
Radu Duda
Principele Radu Duda atacă voalat Coaliţia PDL-PSD. Într-o declaraţie de presă susţinută joi la Palatul Elisabeta, candidatul independent la Preşedinţia României acuză iresponsabilitatea celor care conduc ţara în contextul crizei economice. În opinia acestuia, patru sunt greşelile care au agravat criza: incapacitatea liderilor politici de a lua în calcul prognozele ce anunţau recesiunea, votarea unor legi cu iz electoral, precum cele de majorare a salariilor profesorilor şi a pensiilor, introducerea impozitului forfetar şi distribuirea pe criterii politice a banilor publici.

“Nu este momentul serbărilor câmpeneşti, al interminabilelor lansări electorale, nu este nici un motiv de petrecere. Nu aşa se cucereşte Europa”, afirmă Principele Duda, care lansează şi un avertisment: “Dacă nu se termină circul politicianist, o să se termine pâinea pentru prea mulţi dintre oamenii acestei ţări”

Cotidianul

Niciun comentariu

Un produs Blogger.