Regele Mihai devine cetăţean de onoare al Timişoarei

Familia Regală a sosit miercuri seară la Timişoara, unde Regele Mihai va primi, joi, titlurile de Cetăţean de Onoare al oraşului şi de "Doctor Honoris Causa" al Universităţii de Vest, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News).


Programul Majestăţii Sale este unul bogat, pentru cele trei zile cât se află în oraşul de pe Bega. Joi dimineaţă, Regele Mihai va primi titlul “Doctor Honoris Causa” al Universităţii de Vest Timişoara (UVT), la sărbătorirea a 65 de ani de la înfiinţarea prestigioasei instituţii academice prin decret regal. Majestatea Sa se întâlneşte şi cu studenţii şi va dezveli figia lui Sever Bocu – primul Efor al UVT.

De la ora 17, delegaţia va lua parte la conferirea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara Majestăţii Sale, pentru ca apoi, de la ora 19, regele să ia parte la un spectacol de gală în onoarea sa, la Operă.

Vineri, Mihai I va vizita biblioteca universitară "Eugen Todoran", va avea o întâlnire cu Înalt Prea Sfinţia Sa Nicolae, Mitropolitul Banatului şi va participa la ceremonia aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea Rotary Club Timişoara. Sâmbătă, regele se va plimba prin Piaţa Operei.

Amos News

Niciun comentariu

Un produs Blogger.