Radu Duda se razboieste pe blog cu presa si cu intelectualii subjugati politic, economic si psihologic

Radu Duda, candidat la presedintie, se simte persecutat de toata lumea: presa, intelectuali, politicieni. Duda scrie, pe blogul sau, ca presa bucuresteana ii blocheaza aparitiile de 50 de zile. Orice ar face, nu apare. La pachet, acuza intelectualitatea romaneasca "fashionable, adica celebra" ca este “atât de subjugata politic, economic sau psihologic, incât nu este libera sa priveasca in fata evidenta.” Ca solutie la “blocajul presei bucurestente”, Duda isi propune sa bata “comuna cu comuna, oras cu oras, municipiu cu municipiu”.

Duda si intelectualii
Duda si intelectualii
Foto: HotNews.ro


In ultimele 50 de zile am fost blocat sistematic de la orice aparitie la televiziune, radio sau in ziarele bucurestene. Si aceasta pentru ca puterea politica, cea mediatica si cea a banilor sunt atât de ingemanate si atât de proteice incât nu se mai pot deosebi nici ele insele, una de alta.

In plus, intelectualitatea româneasca, in partea ei fashionable, adica celebra, este atât de subjugata politic, economic sau psihologic, incât nu este libera sa priveasca in fata evidenta. Doua precizari: 1. Subjugarea politica poate sa insemne fie obsesia doctrinara, fie subjugarea prin apartenenta la un grup de interese si 2. Subjugarea psihologica inseamna santajarea cu ceva din trecutul persoanei, care se poate face in mod institutional sau privat”, scrie Radu Duda pe blogul sau.

articol preluat de pe hotnews.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.