"Amicii Regelui Mihai", primiţi la Săvârşin

Regele Mihai I, principele Nicolae, Principesa Margareta şi Principele Radu


Joi, 23 decembrie 2010, Majestatea Sa Regele Mihai I al României a primit la Castelul Regal de la Savarsin delegatia asociatiei "Amicii Regelui Mihai" din Arad si ai asociatiei "Sarmis" din Timisoara.

Membrii delegatiei au adus mesajul lor de Craciun Regelui Mihai si Familiei Regale.

Vineri, 24 decembrie 2010, Majestatea Sa Regele, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare si Alteta Sa Regala Principele Nicolae au oferit daruri familiilor nevoiase din Savarsin.

De la intoarcerea la Castelul Regal de la Savarsin, in urma cu 10 ani, Majestatea Sa Regele ofera in fiecare an cadouri familiilor cu dificultati din Savarsin si imprejurimi. Anul acesta au contribuit pentru reusita evenimentului companiile: Albalact si Barocco, producatorul mezelurilor Get Beget.

Tot vineri, Familia Regala a primit la Castel Dubasii din Savarsin. Tinerii savarsineni pastreaza de sute de ani traditia colindului cu dubele.

Duminica, 26 decembrie 2010, Familia Regala va participa, dimineata, la slujba de Craciun de la Biserica Ortodoxa din Savarsin.

Regele va oferi masa de pranz la castel unor personalitati din judetul Timis

Seara, Regele va oferi un dineu la Castel reprezentantilor administratiei locale si bisericii din Savarsin.

Luni, 27 decembrie 2010, Regele primeste titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Politehnica Timisoara.

Universitatea "Politehnica" din Timisoara este una dintre cele mai mari si renumite universitati tehnice din Europa Centrala si de Est. Ea a fost infiintata in anul 1920, prin Decret Regal.

7 comentarii:

 1. Frumoasa poza centrata pe Rege, flancat de un schimb de priviri intre Principesa si Principe!

  Craciun Fericit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cam asa vad lucrurile in aceasta tara cotropita de mincinosi si hoti. Reinstaurarea monarhiei cu principele Nicolae pe tron.

  RăspundețiȘtergere
 3. Familia Regala ca intotdeauna ne da un frumos exemplu de demnitate morala,decenta si dragoste de neam.

  RăspundețiȘtergere
 4. Speranta cea mare a romanilor se afla numai si numai la Casa Regala a Romaniei.Rand pe rand,si din ce mai multi,constientizeaza acest mare adevar.
  La Castelul Regal de la Savarsin MS Regele Mihai I se afla prezent.Adevarata minune dumnezeiasca!
  Ancorat de ASR Principesa Mostenitoare ,ASR Principele Radu,Regele primeste primii colindatori:"Amicii Regelui Mihai"din Arad,si reprezentantii asociatiei "Sarmis" Timisoara.Cine sunt acesti soli ai bunului simt?Sunt politicienii cinstiti de maine!Felicitari!
  Pe 27 dec. 2010 MS regele,va primi Titlul de "Doctor Honoris Cauza din partea stralucitei Universitati Politehnica Timisoara.Cinste voua Timisoreni!Primiti recunostinta noastra!

  RăspundețiȘtergere
 5. Majestatea Sa Regele Mihai I este impresionant ca intotdeauna!! Sa dea Domnul cat mai curand sa revina monarhia constitutionala in Romania. Ne-am saturat de primitivism si de lipsa de educatie, e vremea sa se aseze si Romania alaturi de celelalte tari cu democratie consolidata. Traiasca Regele!!! Luminita Pop.

  RăspundețiȘtergere
 6. Trebuie sa aduc aminte Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei ca noi fii si ficele pilotilor din Escorta Majestatii Sale ,am fost educati sa ne iubim REGELE Nostru .Va adresam o mare rugaminte,ajuta-ti Romania,Va asteptam cu mare nerabdare sa reveniti pe tronul tarii,asa cum au dorit-o parintii nostri,fostii absolventi ai fostei Scolii de Aviatie de la Medias ,generatia Majestatii Voastre de aur ,carora le-ati inmanat brevetele prin care le-ati acordat Medalia Aeronautica cu Spade pentru fapte de arme savarsite contra Germanilor .Va iubim Familia Majestate,O iubim pe Regina noastra,Pe Principesa Margareta a Romaniei,dar in sufletul nostru avem si o mare suparare, De ce ati acordat titlul de "principe" lui Radu Duda actor infiltrat in familia Regala? Chiar daca este sotul Principesei Margareta mostenitoarea Tronului Romaniei nu are dreptul sa fie numit Principe,sa intelegem ca maine poimane va fi si inscaunat ca rege al Romaniei?
  Nici sotul Majestatii Sale Regina Elisabeta a Marii Britanii nu detine titlul de Rege!Desi este din familie Regala! Numai o sotie poate fi Regina daca se casatoreste cu un Rege.
  Niciodata o Mare Regina adevarata nu poate acorda titlul de Rege sotului Sau ,el ramanind doar print consortiu nicidecum principe.Dorim sa corectati aceasta greseala Majestate ,nu vrem pata pe Fata Majestatii Voastre.
  Oricum noi Va dorim un calduros La multi Ani si asteptam sa faceti dreptatea asta,
  Maria

  RăspundețiȘtergere
 7. MS Regele Mihai I in peroada Regatului Romaniei,cat si in cei 63 de ani nenorociti care au urmat,nu a comis nici macar o gresala.Istoria reala este de partea Majestatii Sale.
  Fiti prea convins ca ,este un bun psiholog,si datorita cinstei care il caracterizeaza,nu a ingaduit si nu va ingaduii,aciuarea canaliilor in Casa Regala.
  In fata ASR Principele Radu,simtul analitic al MS,a atins sublimul.Sotul viitor al fiicei Sale era roman!Va inchipuiti cati ani a plans Regele nostru,nevazut de nimeni ,de dorul tarii sale in care ,s-a nascut? Cum sa nu-si doreasca un ginere roman?Pentru MS ,romanul a fost si este sufletul si lumina ochilor MS.Ce fel de roman sunteti dv.dle Anonim,daca sunteti in stare sa urati in asa hal pe ASR Principele Radu , un roman sadea?
  .Cine stie ce lighioana se ascunde in spatele anonimatului!Si dv aveti cultura,dar nu va foloseste la nimic,atata timp cat ,sunteti in stare sa urati un frate roman.
  ASR Principele Radu este moldovean get-beget,[ar stramosul AS a fost Hatman.Hatmanul era inobilat de domnitor pentru acte de vitejie.Bunicul doctor,bunica profesoara de istorie.Acestia l-au crescut si educat pana la 14 ani.Deaceia Principele Radu este un adevarat monarhist,pentruca bunica l-a invatat istoria adevarata a neamuli romanesc
  Parintii medici.In privinta culturii nu sunt multi care sa-l intreaca.Buna credinta si educatia deosebita il deosebeste de toti cei care au o falsa cultura.ASR Principesa Mostenitoare a stiut ce sa aleaga.Noua romanilor ne face multa onoare acest cuplu.Sa dea Dzeu sa traiasca ,si prin efort comun sa salveze tara.

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.