Christine Kostoff, noul furnizor al Casei Regale

Vineri, 3 decembrie 2010, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a conferit, in numele Majestatii Sale Regelui Mihai I,  titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei doamnei Christine Kostoff.

Conferirea calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta reluarea unei traditii dupa mai bine de jumatate de veac. Prin caracterul sau este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii produselor de pe piata romaneasca. Astfel, se recunoaste nu doar calitatea unui produs sau a unui serviciu, ci se garanteaza mentinerea standardelor exceptionale de calitate. Brevetul de "Furnizor al Casei Regale" este motivatia efortului continuu de pastrare si imbunatatire a calitatii, valorii, autenticitatii si traditiei produselor si serviciilor de pe piata romaneasca.

Fondat in anul 2005 de catre creatoarea purtand acelasi nume, brandul Christine Kostoff se inscrie printre liniile pure de artizani de creatii couture si haute couture pentru ceremonii, propunand vestimentatie si accesorii cusute integral manual si avand design personalizat.

Pretuirea valorilor transmise in familiei au determinat-o pe doamna Christine Kostoff ca prin activitatea sa sa duca mai departe estetica si creatia vestimentara, cultivata inca din copilarie in atelierul de croitorie de lux detinut de bunicii sai.

Casa Regala a Romaniei aprecieaza creatiile vestimentare semnate Christine Kostoff intrucat acestea sunt costume unice, sculptate pe corp si compatibile cu personalitatea celor ce le imbraca, sunt haine stilizate de emotii.

Creatiile special concepute pentru Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta celebreaza de fiecare data importanta institutiei pe care Alteta Sa Regala o reprezinta.

3 comentarii:

 1. Importanta institutiei se oglindeste in bani, in lux !? Bietul popor roman !
  Atatia batrani se afla in pragul foametei si Principesa cu sotul ei, fost turnator la securitate isi permit furnizor de lux ! Rusine !
  Domnule Radu ai uitat cine esti ? Ai uitat sa te duci la tara sa te uiti ce mananca si cum se incalzesc romanii mult iubiti ?! Chiar este nevoie la fiecare aparitie de haine noi exorbitant de scumpe ?! Chiar credeti ca cineva se lasa convins de ca aveti pielea mai fina ? Unde sunt meritele, unde sunt reusitele ? A! Da! O carte de bucate regala :) sa citim si noi sarantocii cum se mananca frumos si bine pe banii altora.
  Ca doar nu vreti sa spuneti ca banii care umplu acum conturile regale sunt castigati prin munca...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Discursul socialist nu mai tine. Lumea s-a plictisit de cei care promit pomeni pentru masa de votanti asistati.

   Ștergere
 2. Dragi compatrioti regali, cati bani luati ca sa ii declarati frunizori regali ? Numai asa de curiozitate.

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.