Principesa Margareta sau Titanicul prezentului?

Principesa Margareta sau Titanicul prezentului?

Am rămas plăcut impresionat în prima zi de Crăciun de un material excelent, difuzat de Televiziunea Naţională, pe marginea lansării „Cărţii Regale de bucate”, semnata de Principesa Margareta a României.

Pe lângă profesionalismul lui Cristian Tabără, cel care a făcut recenzia cărţii si a prezentat locurile intime si mai puţin cunoscute ale Palatului Elisabeta, am remarcat simplitatea, modestia, bunul gust si prestanţa Principesei Margareta a României.

Am vazut in gesturile sale, limbajul ales si potrivirea cuvintelor cu grijă şi inţelepciune, o a doua Prinţesă Diana, cam ceea ce ar avea acum nevoie România pentru a ieşi din mocirla în care ne zbatem de 21 de ani.

Moştenitoarea Coroanei României ar putea sa fie un exemplu de demnitate naţioanală, de felul cum ar trebui să se comporte în societate aşa-zisele „doamne” din politica românească, în fapt nişte hahalere cu preţentii culturale, care habar nu au cum şi cu ce se mănâncă politica şi diplomaţia.

Principesa Margareta, fara a face aici apologia regalităţii - care ne-a transformat din purtători de opinci în popor şi naţiune, este o soluţie ca să terminăm odată cu toate zdrenţele din politica românească şi să revenim la acea simplitate din perioada interbelică, când „ Nihil sine Deo - Nimic fără Dumnezeu” era crezul nostru în mai bine şi în viitor!

Se spune că suntem conduşi de Masonerie sau de organizaţii secrete. Dar, mă întreb, unde este acea masonerie naţională care a făurit România Mare? Unde sunt acei bărbaţi de stat care ne-au făcut să ne simţim mândri că suntem români?

Nu ridică nimeni mâna, semn că fie sunt în adormire, fie au luat etnobotanice şi privesc viaţa în roz şi portocaliu.

La cumpăna dintre ani este bine să privim revenirea monarhiei ca pe o soluţie de luat în calcul, deoarece Principesa Margareta chiar merită să ocupe cea mai înaltă demnitate în statul român, iar Traian Băsescu, daca vrea cu adevărat să îşi spele toate păcatele, să urmeze exemplul Generalului Franco si să reinstaureze monarhia constituţională, singura soluţie de avarie într-o ţară aflată pe Titanicul prezentului.

Sorin Voinea

RomaniaPress

Un comentariu:

 1. Ce o recomanda pe ASR Principesa Mostenitoare-viitoare si legitima Regina Margareta?
  Frumoasa Principesa,se bucura de o inteligenta sclipitoare.
  Prin educatia din familie,se deosebeste total de noi,si suporta comparatii doar cu marile personalitati ale lumii.
  Prin studiile universitare politice,principesa se califica pentru functia de om de stat,apt de a conduce un stat.
  Modestia si bunul simt desavarsit,o va face iubita de intreg poporul.
  Cinstea,harnicia si perseverenta,fac din AS,un conducator asemenea stramosilor,Regele Carol I,Regele Ferdinand.
  Onoarea Familiei Regale din care provine,o face credibila si respectata de marile puteri.AS ne va reprezenta tara cu succes.
  Puterea exemplului va schimba mentalitatile din societate.
  Poliglota ,poate face fata cu brio in orice imprejurare.
  Casatorita cu un roman,ASR Principele Radu,dovedeste indeplinirea unui vis din copilarie,dar si de dragoste si atasament pentru romani.In mod sigur si-a dorit ca,Printul ales sa fie musai roman.Prea i-a vorbit frumos de Romania si de romani ,tatal Sau,MS Regele Mihai.Noi suntem mandrii de alegerea facuta.
  "LA MULTI ANI, TITANIC AL PREZENTULUI SI VIITORULUI NOSTRU!"

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.