Hotelul Carol Parc devine furnizor oficial al Casei Regale

Hotelul Carol Parc devine furnizor oficial al Casei Regale

Vineri, 13 mai, Carol Parc Hotel va primi titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta, în prezenţa Majestăţii Sale Regele Mihai I şi a Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu ai României.

Carol Parc Hotel este singurul hotel de 5 stele din România inclus de către autoritatea în materie de turism CONDE NAST TRAVELER în celebrul sau 130 BEST HOTELS OF THE WORLD şi a fost desemnat în anul deschiderii sale drept Hotelul Anului.
Până la acordarea acestei înalte distincţii Carol Parc Hotel a fost timp de un an Locaţie Recomandată de Casa Regală a României, găzduind oaspeţi ai Familiei Regale ce nu au fost cazaţi la Palatul Elisabeta.

De asemenea hotelul a fost deseori gazdă a Alteţelor lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu. Carol Parc Hotel are în portofoliul său evenimentul Best Flower care are onoarea să primească Înaltul Patronaj al Majestăţii sale Regina Ana a României.

Best Flower- Expoziţia Anuală a Designerilor florişti continuă tradiţia interbelică a expoziţiilor horticole organizate în a doua jumătate a lunii mai în zona Parcului Carol, evenimente ce s-au bucurat de asemenea, în acele vremuri de Înaltul Patronaj al Reginelor României.

"Este o mândrie pentru noi să servim Casa Regală, să sprijinim acţiunile acesteia şi să fim sprijin în consolidarea instituţiei Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I, căruia îi purtăm un profund respect. Suntem bucuroşi să vedem că eforturile şi devotamentul cu care am readus la viaţă o părticică valoroasă a istoriei oraşului - Palatul Şuter - sunt apreciate şi că acesta a revenit la viaţă şi splendoarea sa de altă dată odată cu transformarea sa în hotel-restaurant", spune Adrian Cătălin Petre, proprietar al Carol Parc Hotel şi Restaurant POEM.

Prin statut, titlul de Furnizor al Casei Regale a României, este una dintre cele mai prestigioase recunoaşteri a calităţii serviciilor şi produselor de pe piaţa românească şi se acordă pentru o perioadă de trei ani.

România Liberă

Niciun comentariu

Un produs Blogger.