Principele moștenitor de Liechtenstein vizitează România

Alteța Sa Serenisimă Alois, Principe Moștenitor de Liecthenstein și Alteța Sa Regală Sophie, Principesă Moștenitoare de Liechtenstein vizitează România

La invitația Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, sâmbătă, 25 iunie 2011, sosesc într-o vizită de două zile la București Alteța Sa Serenisimă Alois, Principe Moștenitor de Liecthenstein și Alteța Sa Regală Sophie, Principesă Moștenitoare de Liechtenstein.

Cuplul Princiar din Liechtenstein va fi găzduit la Palatului Elisabeta. Altețele Lor vor participa la un dineu oferit în onoarea lor de Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu sâmbătă, 25 iunie, la ora 19.30. La dineu vor fi invitați oficiali guvernamentali, reprezentanți ai Academiei Române, ai oamenilor de afaceri, ai culturii și ai presei.

Principii Moștenitori de Liechtenstein și ai României vor lua parte duminică, 26 iunie 2011, la ora 19, la un concert extraordinar găzduit de Ateneul Român, în care va evolua Ruxandra Donose, mezzosoprană română de reputație mondială.

Programul Principilor Moștenitori de Liechtenstein va avea un caracter privat.

Un comentariu:

  1. Doi tineri superbi. Naturaletea si tinuta lor este incantatoare. Restul tinerilor care navigheaza pe internet ar trebui sa intre si pe acest sitte ca sa mai invete ceva. Mai ales tinerele care nu au niciun fel de complexe, si se expun in public pe jumatate goale. Unde mai sunt naturaletea, delicatetea, feminitatea...?!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.