Concert la Ateneu, de ziua Regelui

Concert la Ateneu, de ziua Regelui

Pentru a patra oară consecutiv, Ateneul Român găzduiește concertul anual de ziua Regelui Mihai, organizat de Fundația Principesa Margareta a României în scopul de a aduna fonduri pentru proiectul “Tinere talente”.

În acest an, spectacolul va avea loc luni 24 octombrie, la ora 18, și se va bucura de prezența în sală a Majestăților Lor Regele Mihai și Regina Ana, precum și a membrilor Familiei Regale. Vor fi alături de Principesa Moștenitoare Margareta și de mine Principesa Elena, Principesa Irina și Principesa Maria, Principele Nicolae și sora lui, Elisabeta Karina.

La pupitru se va afla maestrul Christian Badea, iar solistul concertului va fi Remus Azoiței. Va evolua orchestra Filarmonicii George Enescu. Va fi prima dintre cele două seri dedicate aniversării vârstei de 90 de ani a Majestății Sale. În seara următoare, marți 25 octombrie, Opera Națională va găzdui un concert de gală, iar spectacolul va putea fi urmărit pe mari ecrane în parcul din fața Operei, gratuit, de către bucureșteni sau români veniți din alte orașe ale țării.

princeradublog.ro

Un comentariu:

  1. Am sa ma rog bunului Dumnezeu sa faca o minune si sa-i daruiasca de ziua sa Romania. Atunci voi reveni acasa (probabil ca ma vor urma si alti pribegi de prin lumea mare) si vom incerca impreuna in liniste si buna intelegere sa ne suflecam manecile si in sfarsit sa ne facem o viata mai buna. Doamne-ajuta! Sa ne traiesti Majestate intru multi si fericiti ani!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.