Reacţia regelui Mihai I la acuzele lui Traian Băsescu

Reacţia Regelui Mihai I la acuzele lui Traian Băsescu

În luna iunie a acestui an, preşedintele Traian Băsescu aducea acuze grave la adresa Regelui Mihai. În emisiunea Sinteza Zilei difuzată luni seara la postul tv Antena 3, Principesa Margareta a dezvăluit reacţia Regelui la afirmaţiile lui Traian Băsescu.

Catalogându-l pe Regele Mihai drept trădător al interesului naţional, Băsescu a trecut, în luna iunie, în cadrul unei emisiuni de la postul B1 TV, la o acuzaţie şi mai explicită declarând despre fostul conducător al Regatului că a fost "slugă la ruşi".

"Abdicarea regelui a fost un act de trădare al interesului naţional al României. Un act de trădare din partea regelui. Ăsta e punctul meu de vedere", declara şeful statului la acel moment.

Casa Regală nu a dorit la acel moment să comenteze afirmaţiile preşedintelui: "Majestatea Sa Regele Mihai nu a autorizat pe nimeni să vorbească despre acest subiect".

Principesa Margareta a dezvăluit la Antena 3 reacţia Regelui la afirmaţiile preşedintelui.

"A întrebat: 'Ce e asta?' Nu a simţit nimic. A văzut şi a trăit prea multe. A spus cu seninătate că nu a simţit nimic", a spus principesa Margareta.

"El are această credinţă. Crede că are o misiune, că are o cruce de dus şi o duce în spate până la capăt. Aceasta este o joacă deplorabilă. El i-a întors spatele de două ori lui Hitler. Numai ageamii pot fi luaţi prin surprindere", a completat principele Radu.

Adevărul

Un comentariu:

  1. Presedintele Traian Basescu are dreptate. Domnia sa fost Capitan de vas stie ca el pleaca ultimul de pe vapor inainte de scufundare. Sunt dezolat ca Domnul Mihai Hohenzolern a primit decoratii de la rusi, rusi care au decimat armata romana dupa intoarcerea armelor, eroii armatei romane au fost TRADATI! Cred ca acestia se rasucesc in morminte! Doresc ca Domnul Mihai Hohenzolern sa stie lucrul acesta atit cit este in viata si sa se apere acum cit este in viata, nu sa fie criticat cind nu va mai fi printre noi neavind astfel posibilitatea sa se apere. Cu Respect pentru Romania, George Nicolae ; gnchicago@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.