Theodor Paleologu: neinvitarea Regelui Mihai în Parlament este o "ghiolbănie fesenistă"

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, astăzi, că propunerea privind invitarea Regelui Mihai în Parlament trebuia discutată în BPN al PDL, apreciind că respingerea acesteia în Birourile Permanente ale Parlamentului este o "ghiolbănie fesenistă"

"Această propunere trebuia să fie discutată în BPN şi trebuia un mandat din partea partidului pentru votul din şedinţa conducerii Parlamentului. Respingerea acestei propuneri este o ghiolbănie fesenistă", a apreciat Paleologu.
El a mai spus că aceia care au respins această propunere au avut o atitudine de oameni care vor să placă şefului fără să se asigure dacă îi fac rău.

"Aceştia îi fac rău preşedintelui Traian Băsescu, prin această atitudine servilă", a adăugat Theodor Paleologu. "MulŢi gândesc ca mine, dar se feresc să o spună, ceea ce presupun că este un act de curaj", a adăugat Paleologu.

Propunerea privind organizarea unei şedinţe solemne a Parlamentului în 25 octombriela care să fie invitat Regele Mihai a fost introdusă pe ordinea de zi a plenului reunit de marţi, la solicitarea opoziţiei. Solicitarea de introducere a acestui punct pe ordinea de zi a fost făcută de către liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Luni, Birourile Permanente reunite respinseseră solcitarea PNL.

Adevărul

Niciun comentariu

Un produs Blogger.