Antonescu: Liiceanu şi Pleşu sunt laşi, tac mâlc la mitocăniile lui Băsescu la adresa Regelui Mihai

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu sunt "laşi", "tac mâlc" şi "nu au curaj să protesteze la mitocăniile cele mai odioase pe care cineva care e şef al statului le face la adresa istoriei", în legătură cu Regele Mihai.

"Ăsta e Partidul Democrat şi asta este grupul acela de autorităţi - sunt deasupra unei berării pe Calea Victoriei - domnul Liiceanu, care a scris texte impresionante în 1990, le ştim pe dinafară mulţi dintre noi şi care nu are curaj, e laş, îi spun clar acum, ca şi Pleşu, nu au curaj să protesteze la mitocăniile cele mai odioase pe care cineva care e şef al statului le face la adresa istoriei. Nu au curaj, tac mâlc. Pentru că e uşor să-l înjuri pe Ponta. Este chiar obligatoriu să-l înjuri pe Antonescu. Dar e mai greu să-l înjuri pe stăpânul pe care, în fine, ţi l-ai căutat de pe timpul lui Ceauşescu, dar l-ai găsit abia acum", a spus Antonescu.

Liderul PNL i-a criticat pe Liiceanu şi Pleşu în contextul în care a vorbit despre iniţiativa PNL de a-l invita pe Regele Mihai în Parlament, susţinută de PSD.

"PSD a susţinut convingător iniţiativa noastră de a-l invita pe Rege în Parlament. Vă întreb care-s comuniştii, dacă cei din PSD sunt comunişti - or fi, unii cu siguraţă - cei din PD sunt comunişti cu acte în regulă. Eu cu care comunişti lucrez? Cu cei cu care pot face acest act sau cu Oltean, care nu înţelege diferenţa dintre Regele Mihai şi regele Cioabă?", a spus Antonescu.

romanialibera.ro

Un comentariu:

  1. OAMENI BUNI, NU MAI IMPLICATI CACATII DE POLITICIENI IN TOATA TREABA ASTA! E PACAT, ZAU!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.