“Familia Regala Romana in uniforma” ajunge la Bontida

Familia Regala Romana in uniforma ajunge la Bontida

Expozitia itineranta “Familia Regala Romana in uniforma pentru totdeauna” poposeste pentru o saptamana la Castelul Banffy din Bontida. Dupa ce au expus la Rasnov, in cadrul Festivalului International Academic In numele Trandafirului si apoi la Sinaia, orasul regal, Ancuta-Lacrimioara Chis impreuna cu Ucu Bodiceanu vor fi prezenti la castelul Banffy de la Bontida.

Cuprinzand peste 50 de imagini oficiale, tablouri adapostite in diverse muzee, sau fotografii de familie, ori care tineau prima pagina a ziarelor epocii, exponatele prezinta o latura mai putin cunoscuta a Familiei Regale, dar incarcata de simboluri si de inedit. Membrii Familiei Regale apar in tinute militare ale diverselor arme, in copilarie, in adolescenta sau la maturitate, in fotografii care au facut istorie.

Evenimentul face parte din manifestarile organizate cu ocazia aniversarii a 90 de ani ai Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei. Expozitia va putea fi vizitata in perioada 14 – 21 octombrie. Traseul expozitiei se va incheia la Cluj, la Biblioteca Centrala Universitara.

totpal.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.