Cadouri de Crăciun pentru angajații Familiei RegaleFamilia Regală a României le-a pregătit o surpriză angajaţilor. Ei au primit cadouri de la membrii familiei pentru fidelitatea de care au dat dovadă tot anul.
Doamna Gina a primit pachet dublu. Merită. Ea este cea care îi răsfaţă de 6 ani pe membrii familiei regale cu cele mai delicioase preparate.

"Regelui, ultima dată când a venit, i-am pregătit o îngheţată de caramel cu sos de caramel", a spus Eugenia Ilie Gheorghe, bucătăreasa familiei regale.

Anul acesta premiul pentru cel mai bun angajat a mers la Sandra Gâtejanu Gheorghe, directorul de protocol al casei regale.
"Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în aceşti ani şi anul acesta care se apropie de final (...) Mai mult decât asta, sunt mulţumiri în inima noastră şi aprecieri pentru eforturi", a declarat Principesa Margareta.

"Prima sărbătoare a Crăciunlui a casei Maiestătii Sale a avut loc în 1866, la palatul regal din Piaţa Cictoriei (...) Vă aflaţi aici la al 148-lea Crăciun şi sunteţi nu numai moştenitorii familiilor voastre, ci si ai Casei Regale care numără acum cinci generaţii", a precizat şi Principele Radu.

La final, toţi cei prezenţi au fost colindaţi de corul regal.

3 comentarii:

  1. Pios respect augustei Familii Regale a României!
    Crăciun Binecuvântat si An Nou cu sănătate si maxime bucurii!
    Ioan si Paula Furtună / Galați

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei care isi fac treaba cu responsabilitate, dedicare si dragoste merita sa fie rasplatiti pe masura eforturilor si implicarii lor!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.