Pregătiri pentru Crăciunul Regal de la Săvârşin. Regele Mihai aşteaptă colindători

Pregătiri pentru Crăciunul Regal de la Săvârşin. Regele Mihai aşteaptă colindători

Regele Mihai își va petrece, şi în acest an, sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârşin, unde au început deja pregătirile pentru Crăciun. Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au ajuns, sâmbătă, la
Săvârșin, unde au început deja pregătirile pentru Crăciun și pentru primirea colindătorilor.

Principele Radu a anunţat că Majestatea Sa Regele va ajunge în curând la Castelul de la Săvârșin, cu Principesa Elena. Principele Nicolae se va alătura familiei în cursul săptămânii viitoare.

La Castelul de la Săvârșin și-au anunţat prezenţa copii, elevi, studenţi, oameni de toate vârstele din Cluj, Craiova, Satu Mare, Constanţa, Timișoara și, desigur, Arad și Deva.

„Vom avea, în zilele de 22 și 23 decembrie, zile deschise. Satul Regal, adică partea de la intrare a Domeniului Regal Săvârșin, va găzdui concerte, coruri, muzică de fanfară, un brad mare, împodobit în aer liber, totul învăluit, sperăm, într-o deplină ospitalitate. Copiilor de la școlile din Cluj și Craiova, vizitate astă-toamnă, le-am promis o plimbare cu trăsura «Brad 1922», dacă nu va fi prea multă zăpadă“, a spus Principele Radu.

Programul cumplet al evenimentelor de Crăciun de la Castelul Săvârșin va fi publicat zilele următoare

Niciun comentariu

Un produs Blogger.