Principesa Margareta a deschis cea de-a saptea editie a “Serilor de Poveste”

Principesa Margareta a deschis cea de-a saptea editie a Serilor de Poveste

Joi, 12 decembrie, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei a deschis in calitate de povestitor, cea de-a saptea editie a “Serilor de Poveste”.

Evenimentul caritabil este organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si doreste sa prezinte intr-un mod inedit si interactiv basme de ieri si de azi, care au reusit sa faca lumea un loc mult mai frumos.

Evenimentul s-a desfasurat in mansarda noua a librariei Carturesti Verona, la acesta participand copii insotiti de parintii lor.

Printre povestitori s-au numarat actorii Dan Puric, Eugen Cristea si Cristina Deleanu, teatrul Zurli, Muzicanţii Voiosi, corul Miniton, vedetele Bianca Brad, Virgil Iantu si Sore, fiecare urmand a le dezvalui celor mici, intr-o maniera unica, basmele de ieri si de azi.

Pe langa latura publica, educationala, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale. In acest scop, editura Curtea Veche va promova carti de povesti dedicate prichindeilor, ce vor fi vandute in beneficiul Fundatiei pe durata evenimentului.

2 comentarii:

  1. asa se educà copii ....si nu -i làsati ca strada si anturajul sà o facà

    RăspundețiȘtergere
  2. cîtà noblete cîtà elegantà cîtà pasiune ................

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.