VIDEO Masă regală pentru 100 de bătrâni nevoiaşi. Cadoul oferit de Principesa MargaretaIntre cei nascuti in familii sarace si cei cu sange albastru exista momente in care o mana intinsa face cat zece declaratii de patriotism.

Printesa Margareta i-a convocat joi dupa amiaza la Palatul Elisabeta pe 4 dintre cei mai apreciati bloggeri culinari si au gatit impreuna pentru zeci de batrani nevoiasi.

Alteta Sa Principesa Margareta a sosit la timp sa vada ce-au trudit bloggerii pret de cateva ore in bucataria Palatului Elisabeta.

- Fac niste biscuiti crocanti cu ghimbir.
- Va place sa ii vedeti pe altii un pic mai fericiti gustand din ce le preparati?
- Bineinteles.

Andreea are un blog cu mancaruri chinezesti. Joi a tinut cont de cutuma noastra religioasa, pentru ca multi dintre sarmanii ajutati de Casa Regala nu mananca de dulce.

"Briose cu banane si ciocolata... o reteta de post. Sunt sigura ca nu mananca sin fiecare zi bunatati regale, sa spunem..."

"Este important sa invatam de la cei batrani, care au atat de mult in inima lor ca noi putem sa invatam de la ei.", spune Andreea.

Bloggerii au pregatit si sarmale de post cu nuca in loc de carne.

Peste 100 de pensionari sarmani din toata tara sunt inclusi in programul care vrea sa aline singuratatea, inclusiv prin intalniri cu membrii casei regale.

Tot ce s-a gatit in bucataria regala este impachetat de voluntari si va fi dus la domiciliul a 30 de batrani care nu au sau n-au avut niciodata copii sau parteneri de viata.

VIDEO Masă regală pentru 100 de bătrâni nevoiaşi. Cadoul oferit de Principesa Margareta

Un comentariu:

  1. Frumos gest, nu am ce zice. Sa dai dulciuri flamanzilor. Din pacate ei nu au ce manca si nu cred ca de biscuiti aveau nevoie. Halal! Si-a mai facut si ea raclama sa nu o uite lumea.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.