Fundaţia Principesa Margareta a României a premiat cei mai implicaţi voluntari ai anului 2013

Fundaţia Principesa Margareta a României a premiat cei mai implicaţi voluntari ai anului 2013

Fundaţia Principesa Margareta a României a sărbătorit “Ziua Internaţională a Voluntarilor”, recompensând pe cei mai implicaţi dintre românii activi în proiectele sale, la Teatrul Bulandra din Bucureşti, în cadrul evenimentului “Dar din dar ... se schimbă vieţi”. 

“Am toată admiraţia pentru voi, cei care aţi ales să vă implicaţi şi să vă pese, într-o lume de cele mai multe ori indiferentă faţă de suferinţele celor din jur. Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care îl acordaţi Fundaţiei Principesa Margareta a României şi pentru generozitatea de care daţi dovadă. Sper cădin ce în ce mai mulţi români vă vor urma exemplul”, a spus Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României în mesajul transmis voluntarilor Fundaţiei, în semn de mulţumire, pentru implicarea în beneficiul copiilor, tinerilor sau vârstnicilor aflaţi în dificultate.

Pe parcursul acestui an, cei aproape 150 de voluntari tineri sau seniori, au dăruit 20.000 de ore din timpul lor îndrumând copiii pe calea educaţiei, oferind un sfat tinerilor în pragul deciziilor, încurajând seniorii să rămână activi şi alinând singurătatea bătrânilor izolaţi.

In cadrul evenimentului dedicat “Zilei Internaţionale a Voluntarilor” pe scena Teatrului Bulandra au urcat actriţa Ioana Ginghină alături de Bianca Brad, au fost proiectate filme despre implicarea voluntarilor Fundaţiei pe parcursul anului 2013 şi au fost premiaţi cei mai implicaţi voluntari ai Fundaţiei Principesa Margareta a României.

“Prin evenimentul “Dar din dar…se schimbă vieţi” dorim să invităm voluntarii Fundaţiei să fie ei cei care se bucură de atenţia, recunoştiinţa şi aprecierea noastră, a Fundaţiei, a sponsorilor şi susţinătorilor programelor, a beneficiarilor şi a comunităţii în care au investit atât de mult şi unde continuă să schimbe neîncetat vieţi”, a spus Mugurel Mărgărit-Enescu, director executiv al Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Câştigătorii trofeelor de voluntariat ale Fundaţiei Principesa Margareta a României
Eveniment “Dar din dar…se schimbă vieţi”, ediţia 2013

1. Voluntari ai Centrului Generaţii:
 -  Cele mai multe ore de voluntariat: Octavia Vlădilă
-   Cel mai implicat voluntar senior: Ana Drăgănescu
-   Cel mai implicat voluntar junior: Alexandru Ene
-   Cel mai bun voluntar în activităţi artistice la Centrul Generatii: Ioana Leon

2.  Voluntari ai programului Niciodată Singur
-  Activitate în cadrul programului : Daniela Stanciu
-  Implicare în evenimentele programului: Marcel Olteanu
-  Voluntarul cel mai implicat în dezvoltarea programului : Elena Flueraru
-  Premiu special pentru coordonare de voluntari: Constanţa Androne

3. Voluntar în programul Tinere Talente, ediţia 2013:  Cristina Uruc

4. Voluntar implicat în promovarea Fundaţiei: regizor Cosmin Tomoroga

5. Voluntar implicat în organizare Galei Tinere Talente, ediţia 2013: Diana Brătan

6. Voluntar implicat în campania de strângere de fonduri pentru Centrul Generaţii - înotător Swimathon: dr Ionel Rapotan

Ziua Internaţională a Voluntarilor  (5 decembrie) reprezintă o ocazie pentru voluntari individuali, comunităţi şi organizaţii de a-şi promova contribuţia la dezvoltarea economică şi socială la nivel internaţional, naţional şi local. Această iniţiativă se bucură de suportul Naţiunilor Unite care a adoptat ziua de 5 decembrie în cadrul Adunării Generale prin Hotărârea A/RES/40/212 în data de 17 decembrie 1985.

6 comentarii:

 1. Sincere felicitari neobositei Altete Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei,cat si voluntarilor anngrenati in nobila activitate de ajutorare a celor uitati pe lume!

  RăspundețiȘtergere
 2. Admiratie celor implicati voluntar in sprijinul Casei Regale, recunostiinta gestului de recunoastere a efortului acestora. Cu plecaciune.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum pot devenii voluntar pentru aceasta fundatie?

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumos. Insa de ce nu sustineti si voluntariatul pentru ajutorarea animalelor?

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe ce adresa putem scri Casei Regale a Romaniei?

  e-mail or adresa din Savirsin

  RăspundețiȘtergere
 6. Alexandru Dumitru21 decembrie 2013, 21:24

  Alexandru Dumitru. E-mail: joc_matematic@yahoo.com
  Sunt la a 7-a ediție a broșurii ,,Educație prin matematică" si a 3-a difuzata GRATUIT prin scoli și Târgul de carte Gaudeamus. In principal, brosura contine jocuri matematice pentru copii de la 6 la 12 ani. Totul s-a facut prin muncă VOLUNTARĂ. Dorim să atragem cât mai multi copii spre studiul matematicii. La ce adresa pot sa-i trimit un exemplar Principesei Margarata a României?

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.