Familia Regală la al XVII-lea Summit Economic Eurasiatic Marmara

Familia Regală la al XVII-lea Summit Economic Eurasiatic Marmara

Ȋn perioada 4-6 februarie 2014, se desfăşoară ȋn Istanbul cel de-al XVII-lea Summit Economic Euroasiatic. Alteţa Sa Regală Principele Radu al Romȃniei va participa la cele 3 zile de lucrări ȋnsoţit de Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Romȃniei, onorȃnd astfel invitaţia Fundaţiei pentru Cercetări Strategice şi Sociale Marmara.

Secţiunile editiei din acest an sunt:

- Traficul de ființe umane (Migrația involuntară)
- Viitorul economiei și energiei de la local la global pe „Drumul Mătăsii”
- Dezvoltarea durabilă și schimbările în guvernul local (Dinamica schimbărilor locale)
- Importanța păcii: Dialog de la local la global
- Abordarea interdisciplinară a Tehnologiei și Designului
- Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor (TIC) pentru dezvoltare

Principele Radu va ţine o alocuţiune ȋn cadrul secțiunii rezervate „Dezvoltarii durabile și schimbărilor în administrația locală”, intitulată „Long lasting development and good governance. A regional perspective” (Dezvoltarea durabilă şi buna guvernare. O perspectivă regională).

De-a lungul a trei decenii, Fundaţia Grupul Marmara desfăşoară o activitate susţinută ȋn scopul ȋntăririi cooperării ȋntre regiunile vecine Turciei – UE, Balcanii, Orientul Mijlociu, Caucazul şi Asia Centrală, reprezentȃnd  un cadru de dezbatere propice dezvoltării relaţiilor de pace şi economice.

La fel ca ȋn ediţiile anterioare, la lucrări vor lua parte patru sute de invitați din treizeci și șapte de state ale lumii, printre care oameni politici, oameni de afaceri, academicieni, miniştrii şi ambasadorii statelor din regiune. Printre ei se vor număra zece actuali și foști șefi de Stat și de guvern.

Un comentariu:

  1. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.