Principele Radu vizitează județele Maramureș și Bistrița-Năsăud

Luni, 31 martie, și marți, 1 aprilie 2014, Alteța Sa Regală Principele Radu va face o vizită regională, cu caracter public, în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud, fiind prezent în localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Năsăud și Bistrița.

Principele Radu vizitează județele Maramureș și Bistrița-Năsăud

Luni, în municipiul Baia Mare, Alteța Sa Regală va vizita Colegiul Național Vasile Lucaciu și va lansa, la Teatrul Municipal, începând cu ora 11, volumele ,,Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” și ,,Trei poduri peste lume”.

În orașul Sighetu Marmației, Principele Radu va vizita Muzeul Memorial Sighet, se va întâlni cu primarul orașului și va fi oaspetele elevilor și profesorilor Colegiului Național Dragoș Vodă. Lansarea celor mai recente apariții editoriale din colecția cărților regale va avea loc, începând cu ora 15, în Sala Transit a primăriei orașului Sighetu Marmației.

În cea de-a doua parte a zilei, Alteța Sa Regală va participa la inaugurarea Centrului de documentare a nobilimii din Maramureș, în orașul Vișeu de Sus. Acolo, Principele Radu va participa, alături de autorități locale și personalități ale societății civile, la ceremonia de inaugurare a Centrului, la o recepție și un dineu oferite de maestrul Ion Piso, fondatorul Centrului.

Marți, 1 aprilie, Alteța Sa Regală va întâlni primarul orașului Năsăud și, începând cu ora 11, va lansa cărțile regale la Muzeul Grăniceresc din Năsăud.

În a doua parte a zilei de marți, Principele Radu va fi oaspetele primarului municipiului Bistrița și al autorităților locale bistrițene, va vizita Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și va lansa cărțile regale la Biblioteca Națională Bistrița-Năsăud, începând cu ora 15.45.

Un comentariu:

  1. Bine ca prin SM nu dau niciodata.O dau prin MM,Bistrita,CJ,Arad,Oradea,peste tot doare pe la noi tu.Speram sa vina cu tot cu Mihai si Nicolae :D

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.