Nouă apariție editorială: Jurnal Regal

Jurnal Regal

Jurnal Regal reprezintă ultima apariție editorială de la Curtea Veche Publishing, din Colecția Regală. Cartea se află în toate librăriile din țară și este accesibilă și online.

Volumul Jurnal Regal relatează activităţile publice ale Familiei Regale a României, precum şi impactul lor social, economic, politic, cultural şi diplomatic.

Îi veţi regăsi în carte, ca şi anul trecut în volumul Coroana în societatea românească, pe toţi cei alături de care Familia Regală şi-a dus la îndeplinire misiunea: recunoaşterea valorii în toate domeniile, promovarea imaginii şi a potenţialului României în ţară şi peste hotare, punerea în valoare a patrimoniului cultural şi istoric al poporului român şi, mai ales, exercitarea rolului fundamental al Coroanei ca simbol al demnităţii Statului Român.

Veţi descoperi Anul Regal 10 Mai 2013 – 10 Mai 2014, aşa cum l-a văzut Ioan-Luca Vlad din spatele cortinei şi aşa cum va rămâne în paginile istoriei secolului XXI.

Ioan-Luca Vlad este avocat, mediator şi arbitru, precum şi Consilier Privat onorific al Familiei Regale a României. În această calitate, le oferă sfatul său Membrilor Familiei Regale a României în diverse probleme, îndeosebi în cele juridice. În calitate de Cancelar al Decoraţiilor Regale, coordonează ceremoniile în care personalităţile publice române şi străine sunt decorate de Majestatea Sa Regele.

Un comentariu:

  1. Recunostinta pentru publicarea Jurnalului Regal 2013-2014,Un gest subtil dar plin de eleganta a ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei,adresat fiilor si fiicelor Romaniei demne,ferventi sustinatori si luptatori pentru restaurarea Monarhiei!
    Traiasca Regele Mihai!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.