Vizită regală în Iordania, 24-29 mai 2014

Principesa Muna a Iordaniei la Palatul Elisabeta - Iunie 2013

La invitația Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein, mama Suveranului Hașemit, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu fac o vizită în Iordania, în zilele de 24-29 mai 2014. Membrii Familiei Regale a României se vor afla pentru a șasea oară în Regatul Hașemit, după vizitele din anii 1996, 2004, 2010, 2012 și 2013.

Este a cincea vizită publică a Familiei Regale a României, în anul 2014. În februarie, Principele Radu și Principele Nicolae au vizitat Turcia, iar în martie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie. În luna aprilie, Principele Radu și Principele Nicolae au efectuat o vizită în Suedia, iar în luna aprilie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Statul Israel.

Vizita în Regatul Hașemit al Iordaniei va avea loc la Amman și va cuprinde participarea Principesei Moștenitoare și a Principelui Radu la deschiderea celui de-al V-lea Congres Medical Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie și al III-lea Congres Internațional al Medicilor Absolvenți ai Universităților de Medicină din România, care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein.

În cursul șederii la Amman, Altețele Lor Regale vor avea întâlniri cu membri de seamă ai societății civile iordaniene și cu membri ai Familiei Regale Hașemite.

Principesa Muna a Iordaniei la Palatul Elisabeta - Iunie 2013

Principesa Muna a Iordaniei la Palatul Elisabeta - Iunie 2013

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

Niciun comentariu

Un produs Blogger.