Familia Regală, călătorie cu Trenul Regal la Craiova

Familia Regală, călătorie cu Trenul Regal la Craiova

La invitația Primăriei și Consiliului local Craiova, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor vizita Craiova, cu ocazia Zilelor Orașului, în zilele de duminică, 1 iunie și luni, 2 iunie 2014. Altețele Lor Regale vor fi însoțite de ASR Principele Nicolae.

Altețele Lor Regale vor călători, cu această ocazie, cu Trenul Regal. Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Principesa Moștenitoare Margareta a invitat în Trenul Regal, un număr de treizeci de vârstnici și copii, beneficiari ai programelor inter-generaționale derulate de Fundația Principesa Margareta a României prin Centrul Comunitar Generații și Programul „Niciodată singur“. Aceștia vor fi musafirii Familiei Regale, pe traseul străbătut de Trenul Regal de la București la Craiova.

Trenul Regal va ajunge în Gara din Craiova duminică, 1 iunie, la ora 14, unde va avea loc un ceremonial de primire a Altețelor Lor Regale de către primarul municipiului, doamna Lia Olguța Vasilescu, precum și de reprezentanți ai autorităților locale.

Vizita Familiei Regale va continua cu o întâlnire cu oficialitățile orașului la Primăria din Craiova.

La ora 15:30, Principele Radu și Principele Nicolae vor participa, la Centrul Multifuncțional Craiova, la evenimentul de promovare a lecturii „Cărțile Copilăriei“, program desfășurat, la nivel național, de Curtea Veche Publishing.

În cursul serii, Familia Regală va lua parte la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova.

La ora 22, Altețele Lor Regale vor asista, în Piața Mihai Viteazul, la spectacolul muzical-coregrafic „Carmina Burana“, de Carl Orff, în interpretarea artiștilor Operei Române Craiova.

Trenul Regal va putea fi vizitat, în Gara Craiova, duminică, 1 iunie, până la ora 20.

Luni, 2 iunie, în cursul dimineții, Altețele Lor Regale vor părăsi municipiul Craiova în Trenul Regal. Pe drumul de întoarcere spre București, musafirii Familiei Regale vor fi elevii olimpici doljeni.

5 comentarii:

 1. TRAIASCA ASR PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA A ROMANIEI!
  SUS PATRIA!

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. ASTAZI 01 06 2014,ORA 14 AM VAZUT LA TELEVIZOR LA ANTENA 3 PRIMIREA IN GARA CRAIOVA A ASR PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA A ROMANIEI.
  IMPRESIONANT!
  PERONUL GARII ERA IMPRESURAT CU CETATENII CRAIOVENI ENTUZIASTI CU STEGULETE TRICOLORE.
  S-A INTONAT IMNUL NATIONAL DAR SI IMNUL REGAL ATAT DE INDRAGIT DE ROMANI!
  TRAIASCA REGELE! AU SCANDAT CEI PREZENTI!
  ONOARE PRIMARIEI CRAIOVA SI CONSILIULUI LOCAL,RECTE DNEI PRIMAR OLGUTA VASILIU !
  DIN PACATE,LA CONSTANTA PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL NU INTREPRINDE ABSOLUT NIMIC IN LEGATURA CU ISTORIA ADEVARATA A REGALITATII!
  RUSINOS SI RESPINGATOR!
  POATE DNUL PREMIER PONTA VA AVEA UN CUVANT DE SPUS!
  TELEVIZIUNEA LOCALA NEPTUN ESTE MUTA LA ACEST CAPITOL DIN 1989 SI IN PREZENT!
  TOATA TARA FIERBE ACLAMAND CASA REGALA,NUMAI LA CONSTANTA NU!
  PANA CAND?
  ISTORIA ADEVARATA NU MERITA CALCATA IN PICIOARE!
  FRATI ROMANI DIN TOATA TARA SI DE PRETUTINDENI:TRAIASCA REGELE MIHAI!
  LIBERTATE!
  DEMNITATE!
  ADEVAR SI DREPTATE!
  SUS PATRIA!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamna, ati baut prea multa cafea si v-a crescut tensiunea ! Sunteti prea exaltata ! Moderatie si-n admiratie si-n reversul ei, nu strica.

   Ștergere
 4. Monarhia este singura solutie pentru a deveni cu adevarat o tara respectata in Europa.Singura forma de guvernare capabila sa faca fata acestei JUNGLE POLITICE si acestor surogate de politicieni este riguarea monarhiei care nu COABITEAZA cu minciuna, hotia,impostura si mediocritatea.Doamna Olguta are viziune politica si stie ce vrea,este un adevarat patriot care respecta valorile autentice.GERULA

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.