FOTO Principele Nicolae, la Gala Societății Civile 2014

Principele Nicolae, la Gala Societății Civile 2014

Marți, 10 iunie, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a luat parte la Gala Societății Civile, ediția 2014, desfășurată la Ateneul Român.

La eveniment au fost prezenți peste 700 de reprezentanţi ai sectorului asociativ din România, ai sectorului privat, ai sectorului public, ai mediului academic, jurnalişti, cercetători, lideri şi formatori de opinie sau personalități ale vieții publice.

Cu această ocazie, Alteța Sa Regală a ridicat premiul întâi, la categoria “Proiecte pentru tineret”, conferit programului “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania”.

Principele Nicolae este ambasador al programului The Duke of Edinburgh’s International Award, în România, un proiect de dezvoltare personală, care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, indiferent de mediul de proveniență sau de contextul economic și social. Programul își propune să-i ajute pe tineri în formarea abilităților necesare pentru a duce o viață independentă, oferindu-le șansa de a excela și de a fi recunoscuți la nivel internațional pentru meritele lor.

“The Duke of Edinburgh’s International Award” este susținut de Familia Regală Britanică, avându-l ca Patron Global pe Alteța Sa Regală Prințul Philip. Începând cu anul 2013, programul se află sub patronajul Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

Gala Societății Civile, aflată la cea de-a douăsprezecea ediție, are ca scop promovarea și premierea activității sectorului non-profit și neguvernamental din România. Gala din acest an s-a desfășurat sub sloganul “Cei pe care poți conta, chiar dacă nu vor candida. Merită să-i cunoști!”, câștigătorii fiind aleși dintr-un total de 147 de proiecte de către un un juriu format din specialiști în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și din consultanți în CSR, comunicare sau corporate affairs.

Principele Nicolae, la Gala Societății Civile 2014

Principele Nicolae, la Gala Societății Civile 2014

Principele Nicolae, la Gala Societății Civile 2014

Niciun comentariu

Un produs Blogger.