Ora Regelui XCVII - 21 iunie 2014

Ora Regelui XCVII - 21 iunie 2014

Sâmbătă, 21 iunie 2014, Televiziunea Națională a prezentat a nouăzeci și șaptea ediție a emisiunii „Ora Regelui”. Realizator, Bogdan Șerban Iancu, producător, Lidia Voicu.

Sumarul emisiunii:

- La 150 de ani de la înființarea Senatului României, Principesa Moștenitoare Margareta a reprezentat pe Majestatea Sa Regele Mihai I, în cadrul Sesiunii solemne dedicată aniversării Camerei Superioare a Parlamentului. Cu această ocazie, Principesa Moștenitoare a rostit un discurs în Sala Plenului Senatului.

- Castelul Regal Peleș, reședinta Dinastiei românesti, a fost locul ales de Familia Regală a României pentru a sărbători un secol și jumătate de activitate a Senatului. Invitați au fost Președintele Senatului, Primul-Ministru, precum și membri ai conducerii Camerei superioare a Parlamentului.

- Emil Hurezeanu este invitatul emisiunii. Reputatul jurnalist și analist politic răspunde întrebărilor societății românești. Mai este republica o formă de guvernamânt satisfăcătoare pentru români? Care sunt avantajele monarhiei? La răspunsurile acestor intrebări, Emil Hurezeanu adaugă și câteva treceri subtile prin istorie pentru a explica mai bine mentalitatea și sufletul românilor.

Ora Regelui XCVII poate fi vizionată pe Internet la adresa http://www.tvrplus.ro//editie-ora-regelui-231596.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.