Ora Regelui XCIX - 5 iulie 2014

Principesa Margareta a României

Sâmbătă, 5 iulie 2014, Televiziunea Națională a prezentat a nouăzeci și noua ediție a emisiunii „Ora Regelui”. Realizator, Ruxandra Țuchel, producător, Lidia Voicu.

Sumarul emisiunii:

- Puțini știu că Principesa Margareta și surorile Alteței Sale Regale au donat sânge, în 1989, pentru a-i ajuta pe români. La numai un an de la acel moment, Principesa Moștenitoare a strâns un convoi de ajutoare umanitare pe care l-a însoțit în țară. Astfel, au urmat ani în care Alteța Sa Regală a strâns fonduri pentru dotarea unor spitale cu aparatură, pentru susținerea proiectelor unor artiști fără posibilități materiale, pentru sprijinirea copiilor și tinerilor defavorizați și a bătrânilor. Un interviu emoționant cu Principesa Moștenitoare, realizat de Camelia Csiki, despre necesitatea socială a voluntariatului.

- „Tennis for People”, turneul caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României, a ajuns la cea de-a treia ediție. Sportivi și oameni de afaceri au participat și în acest an pentru a-i ajuta pe cei 50 de copii defavorizați de care se ocupă Centrul Comunitar „Generații”.

- Principele Leka al II-lea al Albaniei s-a aflat în România la invitația Familiei Regale a României. Alteța Sa Regală a acordat un interviu, în exclusivitate, emisiunii „Ora Regelui”.

- Povestea Palatului Știrbey de la Buftea.

Ora Regelui XCIX poate fi vizionată pe Internet la adresa http://www.tvrplus.ro//editie-ora-regelui-236537

Niciun comentariu

Un produs Blogger.