Comunicat privind susţinerea unui candidat la alegerile prezidenţiale de către Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei

Comunicat

Având în vedere zvonurile apărute cu o anumită insistenţă astăzi atât pe Facebook, cât şi pe unele siteuri de ştiri, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei informează în mod oficial că nu susţine nici un candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.
Deasemenea, Alianţa îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată pentru calomnie toate persoanele care colportează astfel de aserţiuni răuvoitoare şi mincinoase despre noi, precum şi organele de presă care au publicat menţionata ştire şi care nu vor prelua prezentul comunicat ca drept la replică.

Cătălin Şerban,
Copreşedinte ANRM24 de comentarii:

 1. Bravo! Tineti-va departe de mizeriile fanariote !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vrem,Nu vrem,unul dintre candidati va fi Presedinte!!!....Atunci?!....De ce nu cereti lui Johannes sa-si exprime clar pozitia fata de Monarhie??

   Ștergere
  2. Iohannis s-a exprimat clar, acum două săptămîni, despre rolul Monarhiei în istoria României, a avut cuvinte corecte despre MS Regele Mihai, etc. Părerea mea este că asemenea luări de poziție, avînd în vederea consilierea lui Andrei Muraru, sunt normale - și cam asemenea cu cele ale lui E. C-tinescu. Chestiunea de fond este relația unui republican față de Monarhie - asta nu o va recunoaște niciodată cît este în campanie !

   Ștergere
 2. Alegerile prezidentiale sunt doar o mascarada de prost gust. Romania trebuie neaparat sa treaca la Monarhie!!
  Traiasca Monarhia!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. un om adevarat ar raspunde cu numele ! anonim ! acest comentariu este anonim ! nu are valoare ! si apropo cine candideaza din partea casei regale ? daca candideaza cineva va fi sustinut dar asa !!!??? explicativa cum vine asta o mascarada ?

   Ștergere
  2. Nu cointeza ca este anonim sau nu, si tu poti avea un nume fals "anca" (si mai cum?). Important este ca acesti comunisti ce ne conduc de 25 de ani sa plece si sa lase locul monarhiei

   Ștergere
  3. Sistemul de la „raspundeti ca” nu lasa sa-ti dai numele. Eu sunt arh. Dorin Boilă.
   Atenție cu mesajele gen „candidatul din Familia Regală” - eu am spus și atunci cînd ASR Principele Radu a candidat oficial că nu e cazul, în fine... Iar cu referendumul, scriu pe canalele astea virtuale a mia oară - este un imens deserviciu să se promoveze această mizerie de referendum, al cărui rezultat îl știm deja !! În 30.12.1947 nimeni n-a făcut referendum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ștergere
 3. ESTE O MARE RUSINE SA SE ADUCA ASEMENEA INJURII, CASEI REGALE, CU ATAT MAI MULT, CU CAT ACEASTA A CONTRIBUIT MEREU LA APLANAREA UNOR SITUATII POLITICE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MONARHIA,inseamna in primul rand,UNITATE si RESPECT din partea altor natiuni! Apoi,inseamna PROSPERITATE si PATRIOTISM,respectarea valorilor si pastrarea tezaurului romanesc!

   Ștergere
 4. de ce nu se face acel referenduum? cat mai trebuie sa toleram ca,din aceasta clasa politica,sa alegem ....raul cel mai minor ...care s-a dovedid ca, a fost cel mai mare

  RăspundețiȘtergere
 5. Voteaza fiecare dupa cum il duce capul !

  RăspundețiȘtergere
 6. nu am vazut nici o sustinere ci doar postari numeroase cu demolarea lui Tariceanu.Mi s-a parut total neadecvat si urat. Luciana panaitescu,Timisoara.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu ,doresc ca REGELE meu si al romanilor, sa fie unde ii este locul .Ar trebui sa se faca referendum nu alegeri.

  RăspundețiȘtergere
 8. Apreciez in mod deosebit pozitia dumneavoastra de neutralitate fata de toate partidele politice si faptul ca nu va implicati in acesta babilonie care este in prezent. Incercati sa va tineti departe de jocurile murdare care se desfasoara in prezent si taiati-le din start elanul celor care vor sa va implice.

  RăspundețiȘtergere
 9. Romance si romani cereti anularea "alegerilor prezidentiale" Statul legal al Romaniei este Monarhia Constitionala!

  RăspundețiȘtergere
 10. "abdicarea" din 1947 este un act neconstitutional pentru acea hartie semnata a fost efectuata sub teroarea armelor bolsevicilor.

  RăspundețiȘtergere
 11. Noi vrem Monarhie si nu mai dorim marlanie.
  Un grup de romani de peste hotare care "nu am mancat soia" !

  RăspundețiȘtergere
 12. Romania din punct de vedere juritic este monarhie caci republica este ilegala instalata de tancurile sovietice. Va trebui sa iesim in strada pentru instalarea de drept a monarhiei in tara asta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și asta cu ieșitul în stradă e inoperantă, nu v-ați lămurit ??? Asta are valoare numai în situația în care 80-90% din populație este favorabilă și se organizează nesupunere civică,etc,etc. În rest, modul de acțiune este cu totul altul, dacă grupul ANMR este maturizat se poate începe o discuție conformă, fără „ajutoare” gen V. Ciorbea, ca la congresul Sinaia 2012.....

   Ștergere
 13. Este nevoie de revenirea la cea mai moderna Constitutie europeana. Acolo este consfintita Monarhia constitutionala. Doar un articol dinactuala constitutie trebuie eliminat si poporul va intra in legalitate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. UNDE DOMNESTE O REGINA ESTE MIERE, UNDE " CONDUCE UN PRESEDIINTE ESTE... TOTAL OPUSUL MIERII !!!

   Ștergere

Un produs Blogger.