Ora Regelui CIX - 13 septembrie 2014

Principesa Margareta, discurs în Senatul României

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, Televiziunea Națională prezintă ediția cu numărul o sută nouă a emisiunii “Ora Regelui”. Realizator, Bogdan Șerban Iancu, producător, Lidia Voicu. Emisiunea este reluarea ediției difuzată în data de 21 iunie 2014.

Sumarul emisiunii:

- La 150 de ani de la înființarea Senatului României, Principesa Moștenitoare Margareta a reprezentat pe Majestatea Sa Regele Mihai I, în cadrul Sesiunii solemne dedicată aniversării Camerei Superioare a Parlamentului. Cu această ocazie, Principesa Moștenitoare a rostit un discurs în Sala Plenului Senatului.

- Castelul Regal Peleș, reședinta Dinastiei românesti, a fost locul ales de Familia Regală a României pentru a sărbători un secol și jumătate de activitate a Senatului. Invitați au fost Președintele Senatului, Primul-Ministru, precum și membri ai conducerii Camerei superioare a Parlamentului.

- Emil Hurezeanu este invitatul emisiunii. Reputatul jurnalist și analist politic răspunde întrebărilor societății românești. Mai este republica o formă de guvernamânt satisfăcătoare pentru români? Care sunt avantajele monarhiei? La răspunsurile acestor intrebări, Emil Hurezeanu adaugă și câteva treceri subtile prin istorie pentru a explica mai bine mentalitatea și sufletul românilor.


Emisiunea poate fi vizionată aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-231596

Niciun comentariu

Un produs Blogger.