Ora Regelui CXI - 27 septembrie 2014

Regele Mihai I al României

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, Televiziunea Națională prezintă ediția cu numărul o sută unsprezece a emisiunii „Ora Regelui”. Realizatori, Camelia Csiki, Ruxandra Țuchel, Bogdan Șerban-Iancu. Producător, Lidia Voicu. Emisiunea este reluarea ediției aniversare cu numărul o sută, difuzată în data de 12 iulie 2014.

„Ora Regelui” revine cu un nou sezon, începând de sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 15.00.

Sumarul emisiunii CXI:

- Recepția oferită de Altețele Lor Regale în onoarea celor o sută de ediții ale emisiunii.

- Culisele filmărilor și imagini inedite cu Majestatea Sa Regele Mihai, nedifuzate până în prezent, fac obiectul unui reportaj dedicat celor o sută de ediții ale emisiunii “Ora Regelui”. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă și să înțeleagă cum funcționează o echipă de televiziune, dar și mărturiile operatorilor de imagine care l-au filmat pe Regele Mihai, de-a lungul timpului.

- Palatul Elisabeta, actuala reședință a Familiei Regale, locul unde Regele Mihai a semnat abdicarea forțată și unde românii vin acum, an de an, să îi ureze Majestății Sale “La mulți ani!“.

- Castelul Peleș, reședința de vară a regilor României, găzduiește, adeseori, ceremonii de decorări sau dineuri la care sunt invitați oameni de stat, ambasadori și personalități ale vieții publice și private.

- Castelul de la Săvârșin și emoția sărbătorilor sfinte petrecute de Familia Regală.

- Domnul ambasador Mihnea Constantinescu vorbește despre activitatea Casei Regale a României în cei 25 de ani de la căderea comunismului, precum și rolul esențial pe care l-a avut Majestatea Sa Regele Mihai în aderarea României la NATO și la Uniunea Europeană.

- Tineri de 14 ani, iubitori de sporturi urbane, vorbesc despre Majestatea Sa Regele Mihai.

Înregistrarea poate fi vizionată aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-237912

Niciun comentariu

Un produs Blogger.