Concert şi expoziţie Tinere Talente la aniversarea 15 ani Renault şi DaciaPeste 250 de invitaţi au participat la evenimentul aniversar “Renault şi Dacia, de 15 ani în prime-time” care a avut loc la Centrul Tehnic Titu. Peste 250 de invitaţi au participat la evenimentul aniversar “Renault şi Dacia, de 15 ani în prime-time” care a avut loc la Centrul Tehnic Titu.

Evenimentul s-a desfăşurat sub forma unui jurnal TV, prezentat de Lucian Mândruţă şi Magda Vasiliu. În cadrul acestuia s-au menţionat punctele de maximă audienţă din momentul în care Renault a transformat Dacia, maşina apropiată de sufletul fiecărui român, într-un brand internaţional, până în prezent. Jurnalul a avut şi invitaţi speciali în platou, care au contribuit la evoluţia companiei în cei 15 ani: Christian Estève şi Constantin Stroe, în calitate de foşti directori generali Dacia şi actori principali ai privatizării, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României, Mircea Drăghici, în poziţia de emisar al actualului prim-ministru al României şi Nicolas Maure, preşedintele-director general al Dacia, care a vorbit despre planurile companiei.

A doua parte a evenimentului festiv a constat într-un concert pe tema muzicii de film susţinut de bursierii din “Tinere Talente“ ai Fundaţiei Principesa Margareta a României, proiect sponsorizat de anul acesta de Dacia. De asemenea, invitaţii au putut vedea expuse, în timpul evenimentului, câteva dintre lucrările realizate de tinerii artişti plastici care fac parte din acelaşi program.

Prin programul “Tinere Talente”, Fundaţia susţine şi promovează tineri artişti talentaţi din familii cu venituri mici, care nu-şi pot dezvolta talentul din cauza lipsurilor materiale şi financiare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.