Mesajul premierului Victor Ponta cu ocazia zilei Majestatii Sale Regele Mihai

Mesajul premierului Victor Ponta cu ocazia zilei Majestatii Sale Regele Mihai

Astăzi, Majestatea Sa Regele Mihai împlineşte venerabila vârstă de 93 de ani. Este un moment de bucurie, dar și de solemnitate în fața unui simbol al României, al unui lider care ne-a arătat întotdeauna ce este onoarea, demnitatea și dragostea de țară.

Regele Mihai este parte a istoriei noastre naționale, un reper moral la care societatea română privește cu respect și apreciere. Este o atitudine de condescendență firească față de trecutul nostru, față de ceea ce suntem ca popor, față de oamenii care au făcut istorie și cu care ne mândrim.

Această zi trebuie să ne amintească de unul dintre mesajele pe care Regele Mihai le-a transmis întotdeauna românilor. Este vorba despre îndemnul la unitate, astăzi mai actual ca oricând. „Uniți între noi și cu vecinii și frații noștri", spunea Majestatea Sa în discursul memorabil susținut, în urmă cu trei ani, în fața Parlamentului, putem redeveni demni și respectați.

La mulți ani și multă sănătate Majestății Sale Regele Mihai!

3 comentarii:

 1. E frumos să îi arătați respect Majestății Sale, dar mai bine nu îi uzurpați Tronul! Stă în puterea Parlamentului României, întrunit ca Adunare Constituantă, să elimine din Constituție prevederea referitoare la obligativitatea formei republicane de guvernământ (prevedere abuzivă introdusă de Antonie Iorgovan și „constituționaliștii” criptobolșevici ai lui Ion Iliescu, în 1991). FACEȚI CEVA CONCRET pentru restaurarea monarhiei, nu îl tratați pe Rege ca pe un element de marketing în campania electorală, trimițând doar felicitări și „mângâieri pe creștet”...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ROMANIA inseamna REGALITATE CRESTIN-ORTODOXA !!!!!!! ROMANIA tara CRESTIN-ORTODOXA !!!
   Forma REPUBLICANA de guvernamint inseamna COMMUNISM , ......................

   Ștergere
 2. Vrem Monarhie, cat mai rapid!!! sa plece cu republica lor comunista...

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.