Margareta, mărturia unui sfert de veac regal

Margareta, mărturia unui sfert de veac regal

În prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, Sala Regilor de la Palatul Elisabeta va găzdui mâine, miercuri, 18 martie, la ora 17.30, lansarea volumului “Margareta, mărturia unui sfert de veac regal”, scris de Sandra Gătejeanu-Gheorghe și publicat de Curtea Veche Publishing.

Volumul cuprinde ultimii douăzeci şi cinci de ani de ani în fapte reprezentative ale Principesei Moștenitoare, bogata activitate de binefacere şi contribuţia la dezvoltarea instituţională şi culturală a României. Alături de fotografii inedite ale Familiei Regale, realizate cu ocazia evenimentelor din viața publică și privată, volumul urmăreşte drumul României, de la o ţară constrânsă de grave probleme la una ajunsă într-un moment de echilibrată afirmare.

Pe 18 ianuarie 2015 s-au împlinit douăzeci şi cinci de ani de la sosirea Alteței Sale Regale Principesei Moştenitoare Margareta pe pământ românesc. Vorbind despre această zi memorabilă, Alteţa Sa Regală declară astfel: „A fost cea mai importantă zi din viaţa mea, o experienţă emoţională puternică şi o călătorie care mi-a schimbat viaţa. Nu mai avusesem nicăieri o casă cu adevărat, căci România, deşi îmi fusese interzisă, era pentru mine acasă. Mă simţeam ca şi când ar fi fost o parte din tatăl meu care se întorcea din exil. Era o responsabilitate enormă şi, în acelaşi timp, o bucurie imensă”.

Titlul va fi disponibil pe www.curteaveche.ro și în toate librăriile din țară

Niciun comentariu

Un produs Blogger.