Principesa Margareta şi Principele Radu vor petrece Paştele la ChişinăuCasa Regală a României sprijină integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Familia Regală oferă sprijin umanitar, social, cultural şi diplomatic, exact cum a făcut în anii 1997-2002 Regele Mihai pentru integrarea României. De aceea, Familia Regală va petrece Paştele la Chişinău.

Familia Regală a României va fi din ce în ce mai prezentă în Republica Moldova. Pentru prima oară, Principesa Margareta şi Principele Radu vor petrece şi sărbătorile pascale la Chişinău.

Va fi cea de-a treia vizită a Familiei Regale în Republica Moldova.

In februarie, autorităţile moldovene au cerut Casei Regale să transmită intenţiile lor de aderare la nivel internaţional. La fel a procedat în anii 1997-2002 Regele Mihai, care a realizat mai multe vizite în ţări europene monarhice, dar şi în Franţa şi în America, pentru a ajuta România să se integreze în UE şi în NATO.

În toate vizitele externe, Casa Regală a României va face lobby pentru aderarea Republicii Moldova. În plus, în luna mai, Casa Regală doreşte să reunească la Palatul Elisabeta Academia Română cu cea din Republica Moldova.Video: tvr.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.