Ora Regelui CXXXII - 4 aprilie 2015

Principele Nicolae al României

Sâmbătă, 4 aprilie 2015, Televiziunea națională prezintă a o sută treizecea și doua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. TVR 1, ora 15. Redactor, Lorelei Mihală, realizator, Bogdan Șerban-Iancu, producător, Lidia Voicu.

Sumarul emisiunii:

- Prima vizită în Basarabia a Principelui Nicolae. Alteța Sa Regală s-a aflat la mijlocul lunii februarie în Republica Moldova. Comuna Regina Maria, Bălți, Cricova și Chișinăul sunt cateva locuri pe care cel mai tânăr membru al Familiei Regale a dorit să le vadă. La Chișinău, Principele Nicolae s-a alăturat Principelui Radu, la o serie de întâlniri ale Alteței Sale Regale cu oficialități moldovene.

- „O meserie pentru încredere în viitorul tău” este un program al Fundatiei Principesa Margareta a României dedicat tinerilor care urmează cursuri de specialitate și care sunt ajutați să-și găsească ulterior un loc de muncă.

- Mihai Nicolae, președintele Institutului Cultural „Frații Golescu” și membru în conducerea Acțiunii 2012, este invitatul săptămânii. Ideile dezbătute sunt lupta pentru unirea Basarabiei cu țara mamă și nevoia implicării Familiei Regale în acest proiect național.

- 1 aprilie este ziua de naștere a Principelui Nicolae. Alteța Sa Regală a împlinit 30 de ani. La Palatul Elisabeta, 100 de invitați din țară și străinătate i-au fost alături.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.