Principesa Maria și Principele Nicolae, Noaptea Învierii la Sinaia și Cluj-NapocaÎn timp ce Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu sărbătoresc Paștele la Chișinău, Principesa Maria și Principele Nicolae vor reprezenta Familia Regală, în Noaptea Învierii, la Sinaia și Cluj-Napoca.

Astfel, Principesa Maria va lua parte la slujba de Înviere la Mânăstirea Sinaia. A doua zi, Alteța Sa Regală va lua micul dejun pascal alături de monahii lăcașului de cult.

De asemenea, Principele Nicolae va reprezenta Familia Regală la slujba de Înviere, de la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca, oficiată de Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Principele Nicolae va participa, a doua zi, în cursul dimineții, la slujba de Înviere, de la Catedrala Greco-Catolică din Cluj-Napoca, oficiată de Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

În ultimele două decenii, Familia Regală a participat la slujbe ale Sărbătorilor de Paște în arhiepiscopii și episcopii istorice, cum sunt cele de la Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Alba Iulia sau Galați, dar și în nou-create episcopii precum cele din Giurgiu, Madrid sau Deva.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.