Familia Regală, în lunile iulie și august

Familia Regală, în lunile iulie și august

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor consacra săptămânile următoare unor evenimente legate de organizațiile cu Înalt Patronaj regal.

Astfel, Principele Radu va lua parte la concertul Corului Regal de la Palatul Cotroceni, vineri, 3 iulie 2015, ora 19. Corul Regal funcționează din anul 2012 și se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale.

Sâmbătă, 4 iulie 2015, porțile Palatului Elisabeta se vor deschide la ora 12 pentru sărbătorirea Zilei Crucii Roșii Române. În acest an, va fi aniversat centenarul acordării Înaltului Patronaj organizației de către Regina Maria a României, în anul 1915. Principesa Moștenitoare este președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

Școala Gimnazială Principele Radu din Adjud va fi oaspetele Palatului Elisabeta joi, 9 iulie 2015, la ora 12. Elevii, profesorii și părinții vor vizita, ca și anul trecut, saloanele palatului, iar apoi vor participa în grădină la o ceremonie de acordare de diplome regale celor 3 cei mai buni elevi ai anului.

Concursul național Basmele Reginei Maria, ajuns la a X-a ediție și se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Moștenitoare și Principelui Radu. Ceremonia de acordare a premiilor anului 2015 va avea loc, așa cum s-a petrecut în fiecare an, la Palatul Elisabeta. Elevii câștigători și profesorii organizatori ai concursului vor veni la întâlnirea cu Altețele Lor Regale joi, 9 iulie 2015, la ora 15.

Federația Română de Karate Tradițional, aflată de zece ani sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu, va fi invitată în grădina Palatului Elisabeta vineri, 10 iulie 2015, la ora 12, pentru a serba deceniul de când organizația lucrează sub patronaj regal. Vor fi prezenți sportivi de prestigiu, alături de tineri și copii care practică sportul Karatelor Tradițional.

Sâmbătă, 11 iulie 2015, Principele Radu va asista, la Stadionul de Rugby de la Arcul de Triumf, la desfășurarea Cupei Regale la Tir cu Arcul. Federația Română de Tir cu Arcul se află sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.

În zilele de 7-9 august 2015, la Săvârșin, va avea loc Cupa Satelor la Oină, în prezența Principesei Moștenitoare și a Principelui Radu”. Federația Română de Oină se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.